writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

26.03.2009, 08:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

zdej pa 21

Bere nas pa enih 55555555user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja al pa še kakšen večuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

oujeaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

user posted image  tudi tebi ninny

Boš mogla priti pomagat, da odpremo nov del user posted image

clock-img

26.03.2009, 08:17

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

zdej pa 21

Bere nas pa enih 55555555user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja al pa še kakšen večuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

To pa res... lahko bi pomagali čvekat user posted image

clock-img

26.03.2009, 08:18

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

26.03.2009, 08:20

clock-img

Anonimen

Nič, grem Emo napravit,ker se je ravno zbudila pa pridem kasneje nazaj.

Danes imamo mi tudi sonček in bo treba izkoristit vremeuser posted image

clock-img

26.03.2009, 08:35

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Jutrčka še z moje strani!

Mi smo pa včeraj sprobal našo raketo - tako smo namreč krstili naš nov avto. user posted image user posted image Itak da je najboljši in najlepši. user posted image user posted image  Sabina je več al manj celo pot prespala, tako da je očitno tudi zelo udoben. user posted image  Mi je blo pa nekaj ful smešno - sem mislila, da bomo morali že uvest stolček, ker ima tako dolge noge, pa je v novem avtu pri nogah kar naenkrat še mal placa - je zadnji sedež bolj nagnit, v polotu je bil čist pravokoten, in je več placa. user posted image user posted image  Tako da bomo še vsaj kak mesec kar v lupinci. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

clock-img

26.03.2009, 08:47

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Jutro.

Pri nas sneži. Kot da zgoraj trebijo goske. Mislim, no!

Čestitke za zgovornost Sare, Ela--saj sploh nimam beseduser posted image user posted image user posted image , slikce so user posted image user posted image --tista z ogledalom je sploh zakon!

Slovenka-super za moževo službo, nečakinjouser posted image .

Lunca--Meni se zdi idealno, da imaš kasneje še kakšnega user posted image , ko so ostali otroci že malo večji.  In če prav razumem, si od moža dobila zeleno luč za 4. sončka,- bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Naš Lovro še vedno slabo je. Očitno ga moti železo. Sploh je bilo prej, ko sem mu dajala sirup še slabše. Ampak železo mora dobit na prazen želodček in če to storim, odpadejo vsi obroki do kosila. Enostavno noče nič. Tako mu dam kapljice kar po 1 malici. Vsaj malo kruha obgloda, kašic in podobnega na žlico itak noče.
Če mu že uspem spraviti žlico v usta, naredi brrrrr in me s hrano stušira.

Danes bi se spodobilo, da prilezemo do 200user posted image .

Baj

clock-img

26.03.2009, 09:00

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Tako, midve z Laro sva se nadremale... ( no, jaz bi še...user posted image )

user posted image user posted image user posted image  za Lovra...bogi pikec mali

clock-img

26.03.2009, 09:01

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mi smo pa včeraj sprobal našo raketo - tako smo namreč krstili naš nov avto.

user posted image user posted image user posted image  za raketo in za to, da boste še kak mesec uporabljali lupinico user posted image

clock-img

26.03.2009, 09:11

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija
Pri nas sneži.

Pri nas je tudi snežilo, zdaj pa se sramežljivo kaže sonček user posted image

clock-img

26.03.2009, 09:13

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mi smo pa včeraj sprobal našo raketo - tako smo namreč krstili naš nov avto.

user posted image user posted image user posted image  za raketo in za to, da boste še kak mesec uporabljali lupinico user posted image

Se lahko prilimam pod ta post?

Naš mali je tudi še v lupinici. Mu ni prav nič premajhna.

clock-img

26.03.2009, 09:15

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Lunca--Meni se zdi idealno, da imaš kasneje še kakšnega user posted image , ko so ostali otroci že malo večji.  In če prav razumem, si od moža dobila zeleno luč za 4. sončka,- bravo!!!user posted image user posted image user posted image

A se lahko jaz pod to prilimam ? user posted image

clock-img

26.03.2009, 09:16

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Moram iti po lopato in kidat Larino plenico user posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj

clock-img

26.03.2009, 09:21

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Lukas čestitke za 9.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

vse,naj,naj,saj veš od kogauser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

26.03.2009, 09:28

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Ja sej,če gledam in razmišljam razumsko je res najbolje tako,ker me ti trije rabijo zdajle najbolj,ampak mene skrbijo potem leta,no nekako do 36-37 bi počakala,dlje pa ne,ker bom potem že mamca.Žal mi je da nisva prej naredila majauser posted image ..............pa pri nas tud skubijo kokoške-putkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 09:33

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ja sej,če gledam in razmišljam razumsko je res najbolje tako,ker me ti trije rabijo zdajle najbolj,ampak mene skrbijo potem leta,no nekako do 36-37 bi počakala,dlje pa ne,ker bom potem že mamca.Žal mi je da nisva prej naredila majauser posted image ..............pa pri nas tud skubijo kokoške-putkeuser posted image user posted image user posted image

Veš kaj, če imaš kakšnega otročka že prej, tudi pri 38, 39 ali 40 ni noben bav bav imeti še enega.

Lukas---čestitke za 9 mesecev!user posted image

Jeeeeeeeeeeeej, sonček tudi pri nas.

Nič, moram v službo nesti prošnjo za skrajšan del. čas.

Uživajte.
Sploh pa imaš ti tudi do 36 leta še dovolj časa.

clock-img

26.03.2009, 09:40

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Nič, moram v službo nesti prošnjo za skrajšan del. čas.

Fajn opravi user posted image  

clock-img

26.03.2009, 09:50

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ola mamičkeuser posted image

Kako ste kaj? Verjetno super, duperuser posted image user posted image

aleksandra silvija......... probaj mal Lovrotu dat glukozo med hrano. To jaz počnem kadar naša ima tedne diete. Čisto glukozo dobiš v lekrani, je brez okusa. Dala mu bo moči in bo mogoče bolj lahko jedel. No, jaz tako delam in nam pali....ji parkrat dam in ni panike. Lahko pa daš neomejeno količino...no. celo kilo glih ne user posted image

lunca14.........user posted image user posted image za še enega bejbija. To je super

Mi bomo tudi še imeli kakšnega bejbija in moram rečt, da mene pa ni strah poroda. Imam kao dobre izkušnje iz poroda. No ja, bomo povedala pri naslednjem porodu, če bo še tako držalouser posted image user posted image

Jaz grem tudi delat skrajšani delovni čas in sicer za 6 ur.

clock-img

26.03.2009, 09:54

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

alea..........user posted image user posted image user posted image user posted image saj veš zakajuser posted image

clock-img

26.03.2009, 09:56

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki nimate sončka,pri nas se malo kažeuser posted image

clock-img

26.03.2009, 09:58

clock-img

alea01

pencil-img

2902

aleksandra silvija, a ti moraš prošnjo nest? A to šefom? K jaz sem samo rekla, da grem skrajšani delovni čas oz. me je celo vprašala za koliko ur pridem delat in to je to in pol grem sam na kadrovsko, da mi naredijo novo pogodbo

clock-img

26.03.2009, 10:00

clock-img

alea01

pencil-img

2902

lunca....hello

Jaz sem na počitnicah v prekmurju in tuki je prej snežilo, zdaj je pa sonček.

Mi smo pa sedež namontirali v nedeljo. In zdaj je v sedežu

clock-img

26.03.2009, 10:06

clock-img

alea01

pencil-img

2902

in zdaj se pogovarjam sama s sabouser posted image user posted image .....k motena osebauser posted image

clock-img

26.03.2009, 10:07

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Alea ojla!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem