Ojla pupe,
pleskarji so zdaj končali. Samo na račun še pride šef Sta pa zadnja dva dni postala kar žleht ta dva pleskarja, sta se hecala, kako si zvečer vsi trije oblečemo pižame, potem pa Sofija spat, ati in mami pa pižame spet dol, pa kako tudi kake vlke punce ne morejo zaspati brez dude v ustih... Take.
Zdaj sva pa dobile obisk ene mamice in fantka,pa je bila Sofija takoooo vesela. Kar cvilila je - pa je bila že na čakanju v kinderpetu - jo dam spat, pa še malo sedi. No, zdaj pa spi, mami pa mora s sesalcem v klet
Ja, okna se meni zdijo najhujša za čistit. Mi imamo v dnevni eno tridelno, pa je kar težko to ščistit, pa še potem me jezi, ko se takoj spet kaj gor vidi...
Alea - odkar imam moja dalmatinčka, noben pes več nič ne upa lajat, pa noben kurent ne pride blizu
Glede preskoka razredov pa poznam dva primera - en fant je bil v gimnaziji, ko bi moral hoditi v 6. razred OŠ - je preskočil 3 razrede, pa še potem v gimnaziji naprej. Pa je bil tako majhen in nezrel, še za svoja leta, samo kemijo in matematiko je pa znal za fakulteto... v mestu se je pa težko znašel, pa vse tiste pubertetske zadeve pri sošolcih, cigareti, nalizavanje..., on pa še ni bil v tem. Potem ko sem prišla na sodišče v službo, pa sem spoznala fanta mojih let, ki je pripravništvo že zaključil - rekel je, da je šel eno leto prej v šolo, ker je bil aprilski, potem pa še preskočil en razred v OŠ - in je rekel, da mu to ni ustrezalo, ker se ni čutil na ravni svojih sošolcev, da njega še niso zanimale stvari, ki so zanimale sošolce, tako da nikoli ni imel pravih prijateljev. Tako da ... jaz verjetno naše tudi ne bi dala naprej.
RMRM, če bo pupo kaj zanimalo glede prava, mi kar sporoči; je fajn študij.