cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

26.02.2009, 12:36

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Aja, še to - Meri, mislim, da si bo moral ati čez par let kako puško nabaviti user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

26.02.2009, 13:02

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

slovenka,ti pa maš srečo,prideš in obrnešuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

26.02.2009, 13:26

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Ojla!

Jaz sem se prišla pa sam mal považit - Sabinči puza! Je pogruntala, da nazaj ne pride nikamor in je začela naprej.user posted image Mami seveda kr razganja od ponosa. user posted image user posted image

Sicer sva pa danes imeli babico na obisku, jutri pa pride ena kolegica, ki ima 14 dni mlajšo punčko. Tako da upam, da se oglasim kaj popoldne, sicer se pa fajn mejte in uživajte na sončku! Sabinči je po osvojenem puzanju namreč koma zaspala, jaz pa šibam pripravt za kosilo.

Čawči!!!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

clock-img

26.02.2009, 14:31

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

ojla
upam da ste velik velik bolš kot sva midva z Jakom, sva zbolela user posted image . Jaka je celo noč kuhala vročina zdej jo ma pa 37,8 glih tok da je mal dobre volje, pol mal tečko, pol se mal crklava in nakoncu mal zadrema. Mene pa tud neki kuha pa vse me boli.
Sva se pa prejšni teden nehala dojit user posted image user posted image user posted image user posted image , se je fant odluču da to nemu ni večvšeč.
Faj bodite moram šibat sirena kliče.

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

26.02.2009, 16:09

clock-img

Anonimen

Anaj, ne sekiraj se zaradi nedojenja..user posted image user posted image user posted image   Boš zdaj okusila čare nedojenja.user posted image Šla boš kamor boš hotela brez skrbi, malček bo lahko sam brez tebe par ur...vzemi to tudi iz pozitivne strani.user posted image Je pač to njegova volja in pika, da se ne doji več. In tudi to nekaj velja. Ne bo potrebno odstavljanja s tvoje strani, ne boš jamrala da se ne morete nikakor odstavit...te razumem kako se počutiš. Boš prebolela, še vsaka je. Sam malo bo trajalo, par dni, teden...jaz sem skor en mesec. Zdaj si pa niti ne prestavljam dojenčka na mojih joških.user posted image

Za nazaj pa kako že......................se z vsem strinjam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 17:11

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Pridna Didlina, da se z vsem strinjaš. user posted image user posted image

Anaj - user posted image user posted image . Pa kar je Didlina povedala, je čisto res. Jaz sem se tudi tolažla, da ne bo problemov z odstavljanjem in da sva pač končali ko si je sama želela, ne ko bi ji jaz težila.

A danes pa spet nič ne čvekate al kaj? user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 17:16

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Pa Izabela je zelo rada pod mizo in žuli moj copat. A vas na kaj spominja? Na psa mogoče?user posted image user posted image

Pol mamo pa mi tud enga kužija doma. user posted image user posted image  Sam jih skrivam, ker mi ni ravno da bi moje copate papcala. user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 17:41

clock-img

j6

pencil-img

214

Ej pol so pa vsi isti najraje glodajo copate. če postavim copate na  fotel, potem ob fotelju vstan drugače tudi slučajno ne. Jaz se spomnim čist vsakega, kako so se najbolj zabavali z grizenjem copat. No še takrat ko si utrgam kak trenutek za vas  se kaj zgodi.  Ta druga si je brado prebila , letim.

clock-img

26.02.2009, 18:17

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:49

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Mi smo bili nocoj na urgenci.
Zaradi Jerneja.
Je proti večeru nekaj zaropotalo v spalnici. Mož je šel iskat Jerneja in ga nekaj časa ni našel. Potem ga je zagledal, da leži v spalnici na tleh, a se je že pobiral.
Je mislil, da se je skril.

Ampak Jernej je začel jokat, tožil, da ga peče prstek,...

No, ugotovili smo, da je na nočni lučki odvil žarnico in lučko prižgal ter na mesto žarnice vtaknil prstek. Prstek opečen, prestrašen, tresel se je,   bil očitno malo v nezavesti od udara elektrike.

Sedaj smo doma, HB in ga moramo samo opazovati.

Pri otrocih nisi nikoli dovolj previden. Raje ne pomislim, kaj bi lahko bilo.

clock-img

26.02.2009, 21:00

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

seveda vsem prav en lep pozdrav iz sončnega podgurja

lunca - če boš rabila pomoč pri pomivanju oken pred vselitvijo, lahko pokličeš - čeprav živim v majhnem stanovanju, sem sposobnauser posted image user posted image user posted image zabeleženo,potrjujem ...........in zbiram še interesente,take,ki imajo dve desni rokiuser posted image user posted image user posted image .............moj,vedno reče,da bomo organizirali delavni piknik,malo delali,malo jedli,malo pili in se veselili

midva še zmer čakava na spremembo namembnosti, ker se, ki spadajo v naš prostorski plan skoz pritožujejo - upam, da bo kmal dokončna pritožba

tu se še ena javlja za seznam user posted image .
tole knjigo imam pa jaz trenutno sposojeno iz knjižnice ---Adele Faber in Elaine Mazslih - Kako se pogovarjamo z otroki in kako jih poslušamo

copati so tud pri nas skoz na udaru - najboljša igrača - sicer prepovedana - ker romajo takoj v usta user posted image .

aleksandra silvija - sem vesela, da se je vse dobro izteklo in da je Jernej vredu user posted image .

kleopatra - a meri ima pa že čopek, lepo. pa plišat živalski vrt imate doma; pri nas bi tak živalski vrt zasedel pol stanovanja user posted image .

clock-img

26.02.2009, 21:01

clock-img

Anonimen

O AS groznouser posted image ,revcek bogi,kako se je moral ustrasit.Sreca,da je samo prstek opecen,ker elektrika...user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 21:03

clock-img

Anonimen

Mtinca,to je samo majhen del pliskotov...sem izbrala nekaj vecjih primerkov,ene imam itak na podstrehi,nekaj jih je romalov kanto,nekaj v Talitini sobi,pa v dnevni,spalnici...ni da niuser posted image

clock-img

26.02.2009, 21:06

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

zdaj pa moram it še pakirat.... gremo pogledat, če je še vedno tako veliko snega na Rogli....
lepo se imejte in ne preveč čvekat, ker nameravam vse prebrat, ko pridem nazaj ..... čavči

clock-img

26.02.2009, 21:14

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

aleksandra.........o groza,samo,da se je končalo tako,kot se je,ne razmišljaj o tem,kaj bi se lahko,ker se ni,ob takih dogotkih se šele zavemo,kako je življenje minljivo in ,da ga moramo cenit in uživat v majhnih preprostih stvarehuser posted image

mtinca.........mam tud tebe zabeleženouser posted image ...........no zdej se pa hitro pakiraj,pa uživajte,kar se da,na snegcuuser posted image

clock-img

26.02.2009, 21:35

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......kaj pa ne štima,kleo?

clock-img

26.02.2009, 21:36

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Anaj, ne sekiraj se zaradi nedojenja..user posted image user posted image user posted image   Boš zdaj okusila čare nedojenja.user posted image Šla boš kamor boš hotela brez skrbi, malček bo lahko sam brez tebe par ur...vzemi to tudi iz pozitivne strani.user posted image Je pač to njegova volja in pika, da se ne doji več. In tudi to nekaj velja. Ne bo potrebno odstavljanja s tvoje strani, ne boš jamrala da se ne morete nikakor odstavit...te razumem kako se počutiš. Boš prebolela, še vsaka je. Sam malo bo trajalo, par dni, teden...jaz sem skor en mesec. Zdaj si pa niti ne prestavljam dojenčka na mojih joških.user posted image

Za nazaj pa kako že......................se z vsem strinjam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....se z vsem strinjam in nimam kaj dodatuser posted image

clock-img

26.02.2009, 21:39

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ojla!

user posted image Jaz sem se prišla pa sam mal považit - Sabinči puza! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pogruntala, da nazaj ne pride nikamor in je začela naprej.user posted image Mami seveda kr razganja od ponosa. user posted image user posted image

Sicer sva pa danes imeli babico na obisku, jutri pa pride ena kolegica, ki ima 14 dni mlajšo punčko. Tako da upam, da se oglasim kaj popoldne, sicer se pa fajn mejte in uživajte na sončku! Sabinči je po osvojenem puzanju namreč koma zaspala, jaz pa šibam pripravt za kosilo.

Čawči!!!

clock-img

26.02.2009, 21:42

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ojla
upam da ste velik velik bolš kot sva midva z Jakom, sva zbolela user posted image . Jaka je celo noč kuhala vročina zdej jo ma pa 37,8 glih tok da je mal dobre volje, pol mal tečko, pol se mal crklava in nakoncu mal zadrema. Mene pa tud neki kuha pa vse me boli.
Sva se pa prejšni teden nehala dojit user posted image user posted image user posted image user posted image , se je fant odluču da to nemu ni večvšeč.
Faj bodite moram šibat sirena kliče.

user posted image da se čim prej pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 21:44

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Nič vidim,da ni nobene tuki user posted image in grem pajkiuser posted image

clock-img

26.02.2009, 21:46

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Lunca--jaz sem....se strinjam z vsemi komentarji, ki si jih napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

26.02.2009, 21:53

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Mtica-uživajte!

Anaj-pozdravite se. Glede dojenja so ti že povedale. Več, Jaka je pravzaprav v idealni starosti za odvajanje od dojenja. Ko dosežejo leto dni, je zelo težko nehat. No, že prej.

Sabina-super!user posted image user posted image user posted image
Meri--joj, kako cortkana punči!user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 21:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

.....se z vsem strinjam in nimam kaj dodatuser posted image

Bravo za vaju,tut jaz se cist z vsem strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..................zdaj mi naj da pa ena hitro link od smeskov,sicer ne bom vec tko razumevajoca.....................

clock-img

26.02.2009, 22:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Mtica-uživajte!

Anaj-pozdravite se. Glede dojenja so ti že povedale. Več, Jaka je pravzaprav v idealni starosti za odvajanje od dojenja. Ko dosežejo leto dni, je zelo težko nehat. No, že prej.

Sabina-super!user posted image user posted image user posted image
Meri--joj, kako cortkana punči!user posted image user posted image user posted image

Tudi tu se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 22:03

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

kleo upam da bodo smeškoti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem