writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

03.03.2009, 09:28

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image user posted image user posted image user posted image in še eden..................in sem user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

03.03.2009, 09:30

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image in še eden..................in sem user posted image user posted image user posted image user posted image ..................prišla na 2000 in odprla novo stranuser posted image

clock-img

03.03.2009, 09:30

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

lunca, sem prebrala, da si dobilauser posted image

očitno se tudi meni iztekajo dnevi brez-----bo,bo tud tebe bo kmal obiskala,jaz sploh nisem razmišljala o tem,da sploh lahko pride nenapovedana,nisem mela nič pripravljenih piškotov zanjo,pa kavice..........no hecam se..........sam res,ko veš,da pride,si pozoren,na tiste dni,pa daš kak mini vložek,pa je............zdej,pa nič,oj,joj,si ne predstavljam,da bi jo dobila,kje,jaz pa brez vložkovuser posted image user posted image user posted image

Anja je imela 10 kg in pristala v bolnici, lovro ima 7,5 kg, dolgi pa vseeno, ampak ko ga dvignem je kot perešček......če ga kdo vidi, ko ni ravno oblečen v zimski pajac ali kaj podobnega, vsak reče, kako droben je,.....samo ličke ima, telešček pa,...
sicer tudi patricia ima še zmeraj 19 kg, pa ima 7,5 let in jernej 15
..........ah,vsi mamo neke probleme,no si jih delamo sami,ti si želiš kako kg več,ene manj,moj še skor nič ne je na žlico,sam ziza,pa se še ne plazi,kaj šele,da bi hodil..........otroci so kakšni so,tako so z namenom,sem en dan razmišljala o tem,da je enej star že dve leti in pol,in govori še bolj slabo,in da bo mel čez pol leta sistematski pregled pri psihologinji,in ko bo ocenjevala njegov razvoj,verjetno ne bo še vse super,pa sem si rekla,pa kaj,saj ni važno,da je popolen,ima še čas za vse,pa tud ,če ne,moj je in imam ga rada,kakršen je in bo........

pol leta je še veliko
glej naš jernej pri 2 in pol še barvice ni znal držat, sem tudi razmišljala, kaj je z njim, da bo na sistematskem katastrofa,....
no, malo pred sistematskim je začel risat,prej sploh ni hotel, ni šans!
Sedaj se pa tudi podpiše na risbico, sicer na pamet, tako kot smo mu pokazali

tudi enej bo začel lepo govoriti, brez skrbi

otročki so različni

clock-img

03.03.2009, 09:31

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image in še eden..................in sem user posted image user posted image user posted image user posted image ..................prišla na 2000 in odprla novo stranuser posted image

clock-img

03.03.2009, 09:47

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

lonapo in b.s.........ku,kuc,kje sta??????????user posted image .................no eno sem najdla,eno zaspanko..............ja je mel mali žurko,saj njemu je itak vseeno,če ponoči ne spi,ko ve,da bo čez dan pančkal..........pa srečno pri zobarju,zakaj,pa ti ne da inekcije,pa ne bo nič bolelo,jaz ne odprem ust,če mi ne da inekcije,pol je pa tko fajn,ko vrta in vrta,jaz pa nič ne čutim.........ga mam spet čez 10 dni.

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 3.3.2009 10:00:32 >

clock-img

03.03.2009, 09:55

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Dobro jutro,
naše jutro je totalno user posted image . Sm bla celo noč pokonc, do skoraj 4 zjutraj. Žiga ga je sračkal, sploh ne vem kaj mu jebilo, ni hotel biti niti v pojstlci niti pr men, nosu bi se pa smejal 100 na uro, samo da sem ga odložila smo se že drl na ves glas. Katastrofa.

Tina- hitr se pocajtajte-ponavadi infuzije fino pomagajo in so otroc prej zdravi.

As- upam da nimate rota virusa. DRžte se.

Didlina- kako ji pa daš alpskega- a kej z vodo zmešaš? Verjetno bomo mi tud kmal mlek zamenjal, saj ga sploh noče več pit, mora bit ekstremno lačen da spije 150 ml.

Dons mam pa še zobarja, mi mora zdravilo ven vzet pa lukno zapret-upam da ne bo bolele, če ne se mi bo kr zmešal - nisem ravno velik fan zobozdravnikov.

Ela user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve korake. Naš pa zdej vztrajno trenira dvigovanje v posteljci, pri kavču, tud kakšen mali korak nardi, samo nogce se mu še mal tresejo-je pa trmast, rajši se gunca, kot da bi sedel.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

clock-img

03.03.2009, 10:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Midva bova mela letos 10 obletnico.user posted image

midva sva jo pa že mela  -tud letos

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ma tale Rr štrajka danes očitno.V 15 minutah me je 8x ven vrglo in sem, se mogla na novo prjavit.user posted image user posted image user posted image

Uf ..tud ar precej....midva pa tretjo...pa sva se namesto v romantiki kalila v usklajevanju vzgojnih pristopovuser posted image ...

Ja midva pa bova poleti imela 7 let, aprila pa bo 3 leta od poroke user posted image

A ni za 7 let nek pregovor, da je kritično leto? user posted image

sedmo leto je kritično - torej ko bosta mela sedmo obletnico, sedmo leto mine in puf konec problemovuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

lunca, sem prebrala, da si dobilauser posted image

očitno se tudi meni iztekajo dnevi brez-----

jaz je tud še nimam - dojim 3-4x na dan
pa ti?

clock-img

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Ja sej lump je zaspal zdele in se zna zgodit da bo tri ure mir...
Jest sem mojmu zobarju rekla da se ga bojim in da naj tako dela da me ne bo bolel-če ne pa inekcijo jo sama plačam, če bo kaj težil. Jah zobarji so moja šibka točka, še dobr da mam zobe uredu.

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pogrešam l.daisy pa Samsouser posted image

jz tudi user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 10:23

clock-img

Anonimen

Pa dobro jutro vsem

clock-img

03.03.2009, 10:37

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Ja dobro jutro: evo kavica

user posted image

pa še zajtrk

user posted image

clock-img

03.03.2009, 10:44

clock-img

Anonimen

lonapo - hvala za kofi in zajtrk

clock-img

03.03.2009, 10:51

clock-img

Anonimen

ninny.........kako kaj maša,in priprava,na operacijo,jaz imam občutek,da je tudi ta mesec ne bomo izvedli,pa čeprav bomo šli na antibiotik,ker razsajajo virusi,ma me je kar pošteno strah vsega skupi,po drugi strani,pa si tako želim,da bi končno normalno zadihal,da bi lahko mirno spal in jedel,in postal bolj miren in sproščen otrok,ker sedaj zaradi tega ne more bituser posted image

midve še čakava datum- koliko časa pa čakaš da ga dobiš? Maša drugače komaj čaka,da gre v Ljubljano na operacijouser posted image vsaj tako mi vsak dan razlaga. Sem ji pa malo razložila, da jo bodo operiral, pa da bo medtem spala.....

clock-img

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Lahko noč, punce user posted image

Lahko noč, pa dej, sporoč jutr, če se obnese biljardna miza za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Ti ti didlina. Vidiš biljard mizo, pa takoj na user posted image misliš. A potem doma na jedilni mizi enako velja? Boljše, da ne pridem k vam na kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko veselauser posted image ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kondomov - naša Sofija jih je pa danes našla v predalu nočne omarice in takoj v usta - sem mojemu povedala po gsmu in je rekel, naj jo pazim, sicer si bo sama bratca naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 10:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ninny, tvoja Ema pa v spanju vse prekaša. user posted image user posted image  Mi smo danes spali od 19.45 do 6.15 v kosu, kr pa tudi ni slabo a ne? user posted image user posted image

jaz se nič ne pritožujemuser posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 10:53

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Včeraj in danes je Lovro non stop priklopljen.

sicer pa:
- zgodaj zjutraj ob 5-ih ali 6-ih
- okoli 10-ih -
- 1-2-krat popoldan- to smo počasi ukinjali, če je bil dobre volje, smo znali preskočiti obe dojenji
- pred spanjem
- ponoči okoli polnoči

lonapo--da pri zobarju ne bo hudo

tudi jaz pogrešam samso, l.daisy, sašo, tteeo,.......

visim na rr, ker lovro dremlje v roki...ko ga spustim je user posted image ,....sem prej perilo iz pralnega dajala v sušilca in novo v pralnega....me je oče nadrl, kaj se mi otroc tako derejo---me je klicala punca, da jo boli trebušček, lovro itak jokal, jernej je kričal,.....

clock-img

03.03.2009, 10:53

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Aja, pa dobro jutro punce.

Midve sva budne od pol 8h. Zelo zgodaj za mene user posted image Ampak je bila tako fajna in je kar ene pol ure prenašala, da sva mirno ležale in se stiskale pod odejo. Je bilo tako fajn. user posted image

clock-img

03.03.2009, 10:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

midva sva jo pa decembra imelauser posted image

clock-img

03.03.2009, 10:54

clock-img

Anonimen

bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko veselauser posted image ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kondomov - naša Sofija jih je pa danes našla v predalu nočne omarice in takoj v usta - sem mojemu povedala po gsmu in je rekel, naj jo pazim, sicer si bo sama bratca naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 10:55

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

midva sva jo pa decembra imelauser posted image

mi2  drugo leto 10 let poročena, skupaj pa 12 let

clock-img

03.03.2009, 10:56

clock-img

Anonimen

mleko- pri nas ga dobi zjutraj 200, pa zvečer preden gre spat ga spije 230 ml-to je pa tudi vse. Tekom dneva pa vse na žlico.
zadnjič sem jamrala kako mi noče jesti-kot da bi me slišala, je začela full lepo jest. Tud jabolka so sedaj dobra v kašiciuser posted image , zadnjič mi je tudi čežano pojedla, edino polenta pa nam ne gre po grluuser posted image

clock-img

03.03.2009, 11:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Ja dobro jutro: evo kavica

user posted image

pa še zajtrk

user posted image

hvala lonapouser posted image

clock-img

03.03.2009, 11:01

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

ninny.........kako kaj maša,in priprava,na operacijo,jaz imam občutek,da je tudi ta mesec ne bomo izvedli,pa čeprav bomo šli na antibiotik,ker razsajajo virusi,ma me je kar pošteno strah vsega skupi,po drugi strani,pa si tako želim,da bi končno normalno zadihal,da bi lahko mirno spal in jedel,in postal bolj miren in sproščen otrok,ker sedaj zaradi tega ne more bituser posted image

midve še čakava datum- koliko časa pa čakaš da ga dobiš? Maša drugače komaj čaka,da gre v Ljubljano na operacijouser posted image vsaj tako mi vsak dan razlaga. Sem ji pa malo razložila, da jo bodo operiral, pa da bo medtem spala.....

Pri nas čakaš tri mesece,drugod pa še več tud pol leta.Kar lepo pokliči pa naj ti dajo datum,ker poleti ne delajo oeracij,zaradi dopustov,saj tako je pri nas.

clock-img

03.03.2009, 11:02

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

lonapo - hvala za kofi in zajtrk

Naya te kličem,pa kličem,pa ne prikličem..........

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem