cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

03.03.2009, 22:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bojevita

a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik rataluser posted image

Zarad mene das lohk tut na 90°cuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 22:27

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 tonuser posted image

.....................za kak traktor pa rabš,kok boš pa sešlajsov,da rabiš tako?

Uuuu Lunca se pa spozna...user posted image user posted image user posted image ..

Valda,jaz obvladam,vse ,sva kučanska posla,šraufarijo,tišlarijo,mesarijo,ni,da ni,pediatrijo..............sam vpraš,kaj te zanima

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

03.03.2009, 22:27

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: nya

a_s - kako ste vi?

Otroc so nehal bruhatuser posted image user posted image user posted image . Vsi spijouser posted image user posted image user posted image .
Perilo pospravljenouser posted image user posted image user posted image , vse dezinficiranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image no lepo,da je vse popedenano,kot na slikciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Lunca, rožic pa ni----meni vse p.o.c.r.k.a.j.o. od žeje, preveč vode, prepiha, vroćine, mraza, kaj jaz vem. Še kaktusi.

clock-img

03.03.2009, 22:28

clock-img

Anonimen

ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta
luser posted image

a sem zdaj pa mačka iz žakla spustila...user posted image user posted image ...da mi navšprjatlc prevzeluser posted image ...ne verjetno se boš kaj naučil...če ne drugega...hitrej tipkatuser posted image user posted image user posted image --Joj, Tina, ko sva se z Lunco 1. menile za kkofe, sem ji pomotoma dla številko od mojegauser posted image . Pa se ona predstavi Lunca tuki....pa kofe...pa tko....na drugi strani pa nek tip---ojoj-----Lunca oprosti, ampak še vedno seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko se spomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ---dobro, da si bila user posted image  takratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS...ste kaj boljš...?

Taka si ja,kaj se zdaj opravicujes.....men pa slike prek tvojga posiljas,da sem mislila kak manjak se je zdaj name spraviluser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

bojevita

pencil-img

12

nč zej morm pa res jetuser posted image

clock-img

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik rataluser posted image

Zarad mene das lohk tut na 90°cuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo...ne zezaj se...če ne boš vidla!user posted image

clock-img

03.03.2009, 22:30

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta
luser posted image

a sem zdaj pa mačka iz žakla spustila...user posted image user posted image ...da mi navšprjatlc prevzeluser posted image ...ne verjetno se boš kaj naučil...če ne drugega...hitrej tipkatuser posted image user posted image user posted image --Joj, Tina, ko sva se z Lunco 1. menile za kkofe, sem ji pomotoma dla številko od mojegauser posted image . Pa se ona predstavi Lunca tuki....pa kofe...pa tko....na drugi strani pa nek tip---ojoj-----Lunca oprosti, ampak še vedno seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko se spomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ---dobro, da si bila user posted image  takratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS...ste kaj boljš...?

Taka si ja,kaj se zdaj opravicujes.....men pa slike prek tvojga posiljas,da sem mislila kak manjak se je zdaj name spraviluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sorči, veš za mail običajno sploh ne gledam s katerega pošiljam....zdaj že boljuser posted image

Že izgleda, kot da ga hočem prodatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 22:30

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

aleksandra,ja se spomnim,nič mu ni blo jasno,si je mislil,ženska,je čist za luno...............ampak,čak,mal,kaj misliš,s tem še dobro,da sem bla noseča,kaj bi blo pa v nasprotnem primeruuser posted image user posted image ...............a bi me

clock-img

03.03.2009, 22:31

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

user posted image

no, pa lahko noč...user posted image

clock-img

03.03.2009, 22:34

clock-img

bojevita

pencil-img

12

tudi tebi mami nočko in tamali papa mwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

clock-img

03.03.2009, 22:34

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

bojevita................lepo spiuser posted image

clock-img

03.03.2009, 22:36

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

deklice,jaz grem tud spat,moj se je zbudu in hoče jest..........no pa še ena za konec dneva....user posted image ..........lahko noč in pridno čvekajte naprej

clock-img

03.03.2009, 22:37

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

aleksandra,ja se spomnim,nič mu ni blo jasno,si je mislil,ženska,je čist za luno...............ampak,čak,mal,kaj misliš,s tem še dobro,da sem bla noseča,kaj bi blo pa v nasprotnem primeruuser posted image user posted image ...............a bi me

Uf, mislim da ni tolk napadalenuser posted image .

Ker itak ima dost prilike na terenuuser posted image .
Sploh pa lahko vsak, stvar je v glavi kaj pravzaprav hočeš.

clock-img

03.03.2009, 22:38

clock-img

Anonimen

kam pa kam,al bo toleuser posted image
toleuser posted image
al toleuser posted image

clock-img

03.03.2009, 22:38

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

user posted image

clock-img

03.03.2009, 22:41

clock-img

Anonimen

http://www.acchiappacolore.it/img/pdlacchiappascuro.jpg

evo - tole nabaviš, pol pa lahko tud na 90 pereš - res pomaga

clock-img

03.03.2009, 22:43

clock-img

Anonimen

lahko noč - jst tud grem, danes spet zamujam  - 43 minut

clock-img

03.03.2009, 22:45

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

no...tole si bo pa mami zapomnila...mam nekaj rdečih kosov, ki čakaja na črnino, da ne naredijo roza flekcevuser posted image

clock-img

03.03.2009, 22:46

clock-img

Anonimen

no...tole si bo pa mami zapomnila...mam nekaj rdečih kosov, ki čakaja na črnino, da ne naredijo roza flekcevuser posted image

jaz perem skupaj tud svetle in temne zadeve, pa če je kaj novega, dam dva listka, drgač pa enga - pa se mi ni še nkol nč pobarvalo

clock-img

03.03.2009, 22:47

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

al,nisem mislila,da bi me on...............ampak,da bi me ti nauser posted image .................a,na terenu so dobreuser posted image

clock-img

03.03.2009, 22:51

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

al,nisem mislila,da bi me on...............ampak,da bi me ti nauser posted image .................a,na terenu so dobreuser posted image

Ne hodim zraven, nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya, trakci so res fajni, jaz jih uporabljam pri novih zadevah.

clock-img

03.03.2009, 22:52

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

toleuser posted image
al toleuser posted image jaz bi tole varjantouser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 22:52

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

lahko noč - jst tud grem, danes spet zamujam  - 43 minut

Nočko, jaz moram do 23. 30 počakat še na Jernejev sladkor. Upasm, da bo potem vse o.k. in bomo šli spat.

clock-img

03.03.2009, 22:53

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

men je pa avno ena rdeča trenirka obarvala bel rob pri črni trenirki. Pa še kak flekec je pustila...od takrat se bojim rdečino prat skupaj z ostalim. Je pa to za poskusit

clock-img

03.03.2009, 22:53

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

toleuser posted image
al toleuser posted image jaz bi tole varjantouser posted image user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem