rosica, ne smeš obupat! korenček, bučke, krompirček, to je vse malo sladko, nealergeno in otroci imajo radi! no, upam, da jim daješ kuhano... poskusi skuhan korenček zmešat s kuhanimi jabolki ali pa s slivami, čisto malo na začetku, da se navadita na strukturo in okus, potem pa vedno malenkost več. saj bosta jedli. vse fajn prekuhaj, nato pretlači in daj žličko ali dve, meni sta bučke s polento vedno pomazala do konca, res, sploh z žličko sončničnega olja. se mi zdi po okusu ful sladkasto in fajn, no. na začetku je tako, da ni nujno, da pojedo kaj več od žličke, dveh in najboljše jih ne silit, da bi jedla več, to je kljub vsemu velik preskok, kar se hrane tiče, nato pa vedno dodaš mleko po GH. potem pa počasi zalaufa!
avokado, mango = sveže
hvala vsem za čestitke, ste se napokale sladkišev, ha? saj vem, sem se orng pomatrala pri dekoraciji
lara, tut men se zdita tvoja lupčka ful dolga! no, zaupaj nam njune dimenzije
sta pa žmš žmš za požulit lepa lepotinkota lepotca....
zobek pa je itak zakon!! bravo zarja!
snežka, si se našopala???
, smo imeli posvetovalnico, pa nisem šla okol tivolija v ZD!
taški, vi ste zdravi, ne daj majko, da si sad ti bolestna! hitro arcnije, pa una rastlina za v uho, kak je že...??? netresk? al je to proti steli? kdo bi vedel?
senčka, povej no, kak ste vi? razen da na porodniški dilaš z marelami
??? tisto z bolnico me je čisto prerukalo! zdaj je simon okej?
vročina, ja, tut jaz merim z 2 elektronskima termometroma za v uho take cifre, da so moji otroci očitno podhlajeni in to tudi poleti.... ne delajo okej, ni kaj, res je treba navadnega kupit in merit.
sosedica, daj se javi kaj, saj vem, da ti je brez veze, sam tud norman je dal en škrip od sebe....
pa fajn za čokolado, lepo!
eeeeejjjj, blanšet, kako se rihtate? ko vidim tebe, mi pride na misel: za vsako opravilo raste mašinca! ZDAJ ŽE KAFE MAŠINA! PA SUPER, KUHAJ SEKO, DA SE MI ROKICE ZATRESEJO
(ne da se mi popravljat, saj štekate
) kako je bernardek? sta že imela pregled?
mlinčka, tebe itak čaka palca! skuhaš kavico, pol pa zviiiiiz ... meni nič, tebi nič
aknela, bravo za marelo!!! pikolo, praviš, moram posrfat pa pogledat, poročaj, kako se obnese... uf, sem prebrala, kako založiš stvari. mene jezi ko
, če kaj kje založim, potem pa iščem in iščem in iščem.... no, zdaj se mi to dogaja duplo
pikatara, jutri je sreda, uživajte na kopanju, pa poročaj. kako pa je po plavanju? padeta dol? mislim na otroka, seveda
hoy, ninčika, saj se bosta "poklopla" pa boš imela več časa zase ali paza rr. slej ko prej je tako. pridna pubeca, le naj popaseta te presnete kravce
buba.miška, daj pofotkaj voziček, pokaži, da vidimo... ti to uporabljaš za vsak dan? al si kupla za kasneje, za na kolo?
nič, še dvema pogrešanima: HEEEDIIIII, pogrešam teeeeeee! in NOOORMMMM!!!!
no, pa še en poseben pozdravček miškecu in njenima fantoma. saj prideš še kaj naokoli, ane?
hja, babike, grem obešat perilo, pa v mižule, ni druge... itak sm naklofala fuuulll