babike, psssst, pssst, poslušte.... kaj slišite? ne?
jaaaa, mir in tišina, jaz pa
nič, pri nas je danes burno, ker smo notri. prevleka za dež EW je svetska, ful dihta in je enostavna za montirat, uporabljat,... ampak danes se mi ni šlo ven in posledično sta tamala en mau, bi rekla, ...tečkana
no, zdaj spita in jaz čvekam.
rdeče pese še nisem prakticirala, taški, bi pa jo primešala jabolkom (kaj pa drugega) ali korenčku kot sokec, seveda. po pravici povedano imam rada vloženo peso in bi dala tisti sok za pit. če katera peso kuha doma, pa naj zaupa recept.
danes pri hranjenju kričanje, ker sem bila prepočasna. pojedli en globok krožnik in pol
, še dobro, da kuham (pre)velike količine in je še vedno repete. tu mač, kaj bi drugače jedla? kos kruha al pa mleko.
pri 8/9 mesecih se začne pojavljat strah pred tujci in pred ločitvijo, kar pomeni, da ju imam v kuhinji, ko pripravljam njuno kosilo. danes sta bila očitno sestradana in sta za vsak moj grižljaj, ki sem ga naredila, ko sem poskušala, če je že kuhano, začela kričat in tulit name.
blo je ful komično, čeprav sta se mi smilila, ker sta morala čakat na hrano, sam je*at ga, selavi (ha, ha, c'est la vie)
tale strah pred ločitvijo tudi pomeni, da na anketi od taški obkrožim un "wc v miru" al kako je že bilo
. takoj, ko jima obrnem hrbet je jok in stok, ko me vidita, pa nasmeh do ušes.
okej, takle mamo, pa da zdržim danes do 5ih, ko pride moj domov in ju predam na njegova pleča
aja, un seznamček jedilnikov kar dobro prakticiram, včasim malo pogoljufam, samo je res dobro, da imam to napisano in vnaprej sestavljam jedilnike, da ne razmišljam preveč zadnji trenutek, kaj bi. je pa res stvar načrtovanja in nabave. tamala sta zadovoljna, midva sva zadovoljna, pes je zadovoljen
aha, še bušika, ne, meni se fleki od sliv, korenja, pa še kaj, ne operejo, pa nič zato, bom pa bodije stran zmetala. je pa tako, da od frendic skoraj nisem več dobila bodijev od cifre 74 dalje in nobenih hlač. se vidi, kdaj se gre na GH in začne kobacat
vse uničeno
oh, sem tud ena
! lara, ne misli na njbolj črn scenarij, zarja ima samo vnetje, ki se bo z Ab pozdravilo in vse bo okej. držimo pesti!
< Sporočilo je popravil nokes -- 6.11.2009 14:42:35 >