kr nekaj novodobnega spet
... pač otroci, ki so nemirni, ne zdržijo dolgo pri eni igri, nalogi, so "vihravi", ne slišijo ko jih pokličeš, iščejo pozornost povsod ... rabijo nekoga, da jih vodi, jada jada,... čeprav jaz dvomim, da ima Zala to diagnozo, ker se zelo lepo sama zaigra, res pa je, da ji mora biti igra/zadeva za katero se gre izredno zanimiva in se lahko tako igra ure ... ko greva v kino je sposobna sedet celo risanko nepremično, niti na wc ne gre vmes, tudi doma ko gleda tv je pridna, ko riše, ustvarja, reže, lepi je ful pridna in ful rada to počne, tudi, če ji daš kakšne naloge jih bo z veseljem delala ... tako, da ... eh, ne vem, je pa ok, da vseeno "preverijo", da kaj ne spregledajo
... ker če ima to diagnozo, potem taki otrok potrebuje pogodbo za dodatno individualno pomoč v šoli ... in pač vse kar to potegne za sabo... (več si pa lahko na netu prebereš, tam je bolj strokovno obrazloženo, jaz se ne bi rada kaj dosti s tem obremenjevala, dokler česar ne potrdijo strokovnjaki
)
ampak bodimo pozitivni
koliko so pa kaj visoki/težki vaši 5 letniki? :))
naša je v peresno lahki kategoriji
14.5kg in 109cm (ja vem, že celo njeno življenje mi gnjavijo zaradi teže, a dale sva skozi že vse preiskave in jim še zdaj ne morem povedat, da je tako pač dedno
)