IZVIRNO SPOROČILO: Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Urška???? Urška?!?!! Urška!!!!!
Bu!
Evo mene. Čist sem zasedena. Računalnik mi kar neki ne potegne zadnje čase

, pa še nič pametnega nimam za povedat.
Z otroki imamo polno dela. Z januarjem smo še eno malo punčko dobili v varstvo in zdaj smo polno zasedeni. Nobeni kolegici ne naredim več usluge

. Sicer je tale mala bejba tako na hitro uletela, da se je začela pazit samo z dvema dnevoma uvajanja. Zdej je pa že čisto naša. Zjutraj ne joka več, ko pride (baje gre prav rada od doma). Samo sem pa vsako popoldne izmučena. Zdajle se mi itak zdi, da sem robot za brisanje noskov. Jim tako teče ven. Pa sej sem tud sama rahlo prehlajena.
Našadva sta še kar Pridna. Sicer sine danes kazensko ni šel na nogomet, ker je nekaj preveč jezikal. Pa Špeli občasno grozim z odpovedjo plesnih vaj.
Zdej smo že kupili pustna oblačila (kake cene

, sam tisto kar smo si izbrali na amazonu, niso pošiljali v SLO, pa smo morali pri nas bogastvo v trgovini pustit).
ta teden sem popoldne sama. Je Ž. na faksu. Otroka sta trenutno zlata in rišeta, pa sem se malo na hitro še tu oglasila in napisala cel roman. Se vsaj ne boste pritoževale, da nimate ničesar za prebrat.
Aja pridno rihtajte vse za hiško, MM držim pesti za podaljšanje porodniške, vse ostale lepo pozdravljene,...