IZVIRNO SPOROČILO: martinca
nana, slike ti pošljem po pošti da ti jih zapečem na CD ali boste prišli na obisk pa ti jih dam?
Daj mi jih kar speči na CD,ker kdaj bomo našli spet čas,bo spet minilo pol stoletja.
sani,nimam nove barve las,samo izrastek sem si pobarvala,je že sivina ven gledala...Ja,vozičke pa je treba menjavat

.
Suzana,Klemnu sem kupila Hauck Shopper,je kar fajn,pa seveda da je rdeč

. V tem vozičku lepše sedi in vidi normalno ven,se mi zdi da je bil že malo prevelik za tistega.No,saj ga bomo še imeli in uporabljali,če bo treba,samo zdaj bo pretežno ta vozil po našem kraju.
koala,tole zdaj pa res ni makina...samo bolj komot bo spet.In mami zadovoljna za en čas.
karatina,kako lepa je tvoja Karin,pravi srček.
Vidim,da pri vas tudi mobitel igra eno izmed vlog .
Klemen pa je zelo občutljiv na koščke v jogurtih in skutah moram reči.On je praktično vse in mu nobeni koščki ne povzročajo težav,sem pa imela jaz isto težavo ko sem bila otrok.Mi je dvigovalo želodec vedno,kadar je kaj neznanega prišlo v moja usta in to najbolj pri sadnem jogurtu,ko je bilo v njem sadje in ni bilo zmleto.Klemnu kar dviguje želodec,ko dobi kako pikico v jogurtu v usta ali pa npr.v skuti sadje.Bog ne daj da dobi košček jagode v usta,že mislim,da bo bruhal.Drugače pa jagode brez problema poje.
Klepetka,joj,tvoja Lana pa ima res malo gramov,ima jih manj kot pri porodu,le kaj počneš z njo??

Mislim,da ti je ena številka ušla iz monitorja pri merah

.
Ja tistega tardečega-voz-sem potem vzela.Saj je vredu ne?
Pa grem,lahko noč.