Evo mali spi, imam par minutk, da kaj napišem.
alfabeta uboga Ajda v bolnišnici, res na tej slikci si pa čisto nič ni podobna. Ja Pag pa menda res odpade. Glede na stanje med H. in S. ti pa povem, da me bo letos prav strah iti dol. FILIPU in F. pa iskrene čestitke za rojstni dan!!!!
Katee moja draga, evo še tukaj, VSE NAJBOLJŠE in dobrodošla v klubu 30
. Drugače sem ji pa danes že zapela po telefonu
.
Lunca mogoče bo pa moj drugi otrok tudi bolj ješč
. Pina bravo bravo za drsanje!!!!
nana jaz verjamem, da si kupila super voziček, če mislim pravega, je ful lepe rdeče barve, take bolj žive in ima spodaj veliko nakupovalno košaro. Veš, samo jaz zelo rada in veliko jem, ne pa naš mulc, ko je vsak obrok prava muka.
ŽAN
, da si že bolje.
martinca jaz bom že zdaj držala pesti, vem, kako je težko najti službo, ker sem na istem kot ti.
ursulina Lenart je pa tako lep fantek, res. Za marele ti jaz priporočam, da še malo pogledaš na e-bayu in v spletni trgovini Baby centra, imajo včasih kakšno akcijo, da te kap. Lahko bi se pa zmenile, da če katera opazi kako ugodno marelo, da tukaj javi.
VPRAŠANJE: Če greste v trgovino, date malčke v voziček sedet? Naš mali tako uživa, ga že zdaj navajam na šoping
. Najprej kot panična mama vse lepo razkužim, potem pa gremo naši
.
klaja jaz dvomim, da bi bile tablete lahko krive za gensko okvaro, je pa verjetno bolje, da se izogibaš zdravil (če ne gre drugače), vsaj v prvem 3-mesečju. Itek ti dajo zdravniki v nosečnosti samo antibiotike, ne.
Nič, toliko zaenkrat, grem še malo pospravljat, potem pa ven, na sončka.
Pogrešam: sani, mml, limmo, malo pikico pa še katero bi lahko naštela. Kje ste punce???? V službi najverjetneje.