writing-img

RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa

clock-img

03.03.2009, 08:58

clock-img

petra a

pencil-img

2070

ja, fotke so pa res 1A, men so tudi všečuser posted image

ampak barby, še vedno si te ne predstavljam v rešilcu, resuser posted image

clock-img

03.03.2009, 08:58

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz pa tickerja ne znam narest,sem nekaj probavala pa mam zdaj vsepovsod shranjene te tickerje.

clock-img

03.03.2009, 09:00

clock-img

BarbyD

pencil-img

481

OliveOy hvala user posted image

sej ne boš vrjela, sam sva gledala prov fotografe pa so take cene da dol padešuser posted image sva pa rekla da bi mela slikce ker iz prve nosečnosti imam samo eno z trebuščkomuser posted image no pol sem pa jaz mal po netu brskala in sem najdla fuuuul takih slikc, in tiste k so mi ble všeč sem shranla...pol sm pa eno prjatlco prosila da naju slika midva sva pa une slikce "oponašala"user posted image user posted image tko da je vse "home made" user posted image user posted image mal smo pol barve popravl pa je blouser posted image in to zastonj user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jaz pa tickerja ne znam narest,sem nekaj probavala pa mam zdaj vsepovsod shranjene te tickerje.

http://www.ringaraja.net/ticker.asp
če hočeš probaj še tukaj...

clock-img

03.03.2009, 09:02

clock-img

petra a

pencil-img

2070

res sta se dobr znašla,meni so vrhunskeuser posted image

clock-img

03.03.2009, 09:03

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Res so lepe,cene pri fotografu pa verjamem da so nenormalne.
Čisto drugače pride do izraza črno bela slika al pa tista ko imaš rdeče krilo gor.

clock-img

03.03.2009, 09:07

clock-img

BarbyD

pencil-img

481

petra a user posted image user posted image user posted image ja uniformo morm mal predelat vsako ko jo dobim drugače pa kar gre user posted image user posted image

js bi tud tickeruser posted image user posted image k js kr na koledarju štejem user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:08

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

http://www.ringaraja.net/ticker.asp
če hočeš probaj še tukaj...

A je kaj ratalo?

clock-img

03.03.2009, 09:10

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Ja, Olive, je videt tvoj ticker! user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:12

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Glede britja... Jst se pa čudim, ker se mi zdi, da mi na nogah neki dlake štrajkajo... Sem se celo nosečnost po moje ene 2x obrila. Sicer nisem nikoli imela neki ful dlak, ampak zdej je pa sploh fajn, ko nič nočejo rast. user posted image

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Končno..hvala dudica.user posted image

clock-img

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Da vidimo, če smo še "majčice 2009 - 3. delkaj sa"...

clock-img

03.03.2009, 09:13

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Nismo več! Juhu! user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Končno..hvala dudica.user posted image

no super...user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Ena je v naslov še nekja dopisala in se je shranilo. Ko daš odgovori, se pa tisti naslov potem naprej prenese.

clock-img

03.03.2009, 09:14

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Glede britja... Jst se pa čudim, ker se mi zdi, da mi na nogah neki dlake štrajkajo... Sem se celo nosečnost po moje ene 2x obrila. Sicer nisem nikoli imela neki ful dlak, ampak zdej je pa sploh fajn, ko nič nočejo rast. user posted image

Veš da sem to tudi jaz opazila.Tudi prej nisem bila ne vem kako poraščena,zdaj jih je bilo pa sam ene par redkih dlačic.Bodo po porodu zdivjale...user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:15

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Zdej morate samo vse na moje sporočilo odgovarjat, drugače bomo spet tisti "delkaj sa" s sabo naprej vlekle. user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:15

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Vas pridem še kasneje pogledat,grem mal pospravit.

clock-img

03.03.2009, 09:16

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

A je zdaj lananai? Mislim,da bo..

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 3.3.2009 9:17:05 >

clock-img

03.03.2009, 09:17

clock-img

BarbyD

pencil-img

481

uiiii men tud dela ticker user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:18

clock-img

lananai

pencil-img

3613

A je zdaj lananai? Mislim,da bo..

Ja, imaš OK. Zgleda, da mora vsaka zase popravit al kako... user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:19

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

uiiii men tud dela ticker user posted image user posted image user posted image

Bravo! Zdej bomo lažje odštevale... user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:22

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jutrooooo! Jaz pa se nikakor ne morem naspat. Moj že en teden grozno smrči, mala se ponoči zbuja in moram z njo spat. Že tri dni komaj čakam, da je ura 6 in ustanem.

Bebica je pa tok živahna. Maša ni bla tako, vsaj spomnim se ne. Tale pa se tudi ponoči, ko se zbudim premika in brca. Glavico ima že spodaj, nogice pa z desne strani trebuha in nonstop samo tja brca.

Jst upam, da zaključim vse z delom do konca tega tedna al pa v najslabšem primeru do konca naslednjega, pol bom pa mal več časa imela pa napravla vse za dojenčka.

Aja, pri nas so spet taki grozni veliki in kosmati pajki začeli lazit. Sem včeraj sušilo ven dala, pol pa spet noter in je bil gor en tak mesnat pajek. Brrrrr, sem ga celo noč sanjala. LAni je blo isto. Se pozna, da smo v gozdu doma.

user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ooo...pajki jaz se jih ful bojim glih včeraj sem enga posesala...user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 09:31

clock-img

dito

pencil-img

377

Jutro

Po dolgem času se spet tukaj. Vikend je minil kot, da ga ni bilo. V nedeljo je tamala smučala in je tako zašvicala, da mi zdaj ful kašlja. Sem jo danes raje pustila doma. Tako, da jo peljem k frizerju. končno so ji začeli lasje malo rasti. Vendar kaj ko  zrastejo ose ji začnejo kodrat in zgleda,da ima skoz isto dolžino.

Spim spet slabo. Včeraj me je ves čas nekaj bolelo. Na wc sem tudi šla 100 krat. Mali se mi je spet nekam dol prestavil. Ne morem verjet, da še 2,5 meseca potem pa na "juriš." se že kar malo psihičnoo pripravljamo kako bo.

Oblačila: včeraj mi je kolegica prinesla 4 škatle za user posted image . Tako, da ne rabim nič več, zazen za domov iz porodnišnice. user posted image user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem