IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
...
Ma ti si pravi strokovnjak glede montija. no, pa saj si menda že enkrat posegala po tovrstni prehrani . uspešno menda...dej reč ja, da nam daš malo več začetnega elana.
Midva z Etienom sva pa že naigrala, sedaj je šel pa malce počivat.
Kako je pa s sirčki in pz kruhom. Lahko?
Jah, ti kesksi so mi fini, pa marmelade tudi. torej moje specialne marmelade bodo nekaj časa počakale v shrambi ali pa jih bom potalala. Letos jih kuham brez sladkorja.
hehe, strokovnjak

pa ja de...
Ja, lani sem po novem letu se lotila Montija, saj sem imela skoraj 60 kil, pa vse hlače preozke in je bilo treba nekaj drastično spremeniti. In ja, je bilo
uspešno!! Pa dokaj enostavno, brez kake krize zaradi odrekanja. Sem imela takrat jekleno voljo. Oba z U. sma jedla tako in oba lepo hujšala. Sem prišla v dveh mesecih na 56 kil, plus seveda redna telovadba, takrat fitnes 3x tedensko. Tretji mesec, torej marca sem pa zanosila, pol sem pa nehala jesti po Montiju, ker nisem imela apetita za nič. Ko se je pa apetit nekje pri 5em mesecu vrnil, pa se mi ni več luštalo kombinacij po Monitju ampak vse ostalo.

In so šle kile gor.
Aja,
siri in kruh - ločeno! Pri beljakovinskem zajtrku lahko ješ sire. Rjavi
sladkor tudi odpade, je le sladkor z visokim GI. Sej se hitro navadiš nesladkane kave. Js sladke recimo sploh ne morem več pit, mi je bljak.
Sej nam bo uspelo. Boste vidle! Sicer gre bolj počasi, ampak si nekih drastičnih padcev kilaže ne moremo privoščiti, če hočemo naprej dojiti. Pa niti ni zdravo tako hitro hujšati.
Tako, Elinca mi bo zdele menda zaspala (tiho je...), js pa šibnem iskat kake hlače za jutri za razgovor. Se pol slišimo, če se uspemo videti v mestu.