IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
Kako pa sploh lahko rečeš, da so v vsakem mestu, v isti firmi drogerije, vse takšne
?!
A bi se ti spet stepla, al kaj, šupkova?
No, jaz trdim, da v Müllerju še nisem srečala simpatične blagajničarke. Zgleda, da nisem vredna truda, kot pravi brislja.
---------------------------
Enkrat ti je ratala fora s šupkom, zdaj pa jo kar vtikaš vsepovsod ?!
Ma, ne, se mi ne da dons mlatit

. Drugače so pa tudi prodajalke samo ljudje in če jim pride na dan 200 žensk, ki mislijo, da so Muellerjeve prodajalke vzvišene in se že v startu do njih tako obnašajo, potem pride hitro do kratkega stika.
Meni je tudi tečno, da me kdo takoj ogovori, ko vstopim v štacuno, ampak prijazno odvrnem, da bom sama malo pogledala. In smo vsi zadovoljni.
Če pa te kdo prečekira od glave do pet, te mogoče zgolj zato, da približno oceni kaj bi ti lahko ponudila. Ali pa res samo gola ženska radovednost. Zakaj bi ti nekdo zaradi tega želel slabo?!Jaz tako gledam na to.
Jaz že ko vstopim kam, prijazno pozdravim, tako da že ko začutijo mojo sončno energijo, ne morejo, da ne bi bile prijazne z mano

. Kdor pa me prebode s pogledom, ga pa itak ne šljivim 5 %. Ma, daj, zaradi ene mone, da postanem tečna še jaz?! Ni šans!