writing-img

RE: Februarčice 2009

clock-img

23.04.2009, 14:46

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ok Claud sporoici mi st in si jih bom narocila-hvala
ursa hvala tudi tebi

clock-img

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

hej

jaz glumim Fatu...majkemi

kapljice mi mamo d3 pa jih ne dajem ker Hana itak tok poliva da nebibilo nobenega učinka...tako da bom počakala da začnemo z gosto hrano in se polivanje umiri potem pa bom dajala tudi kapljice

mlea-lepa pupa
kolumbo super za vrtec...mi pa nismo še nč dobil mogoče bo kej po praznikih, če ne bojo pozabiluser posted image

vsem čestitke za nove podatke...mislim  za napredek

kej več se pa ne spmnem ker sem bolj na brzino preletela

clock-img

clock-img

claud

pencil-img

4036

nene...jst sm pa tuki blizu rudnika...po krvi pa domžalčankauser posted image user posted image zdj sm 1 leto priseljenecuser posted image

clock-img

23.04.2009, 14:51

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

mali bo mel flaso, joske pa ata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsakega nekajuser posted image user posted image user posted image ..........samo da mali lepo pridobiva na teži in je user posted image .........pa edino pravilno da si povedala tasvoje in se postavila za Aljažauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 14:52

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

tanci........pridi še k meni k si glih v elementuuser posted image user posted image user posted image user posted image pridna siuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 14:58

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

urša-tvoje slikice sem pozabla pohvaltuser posted image user posted image

majchy-ne vem no neki me je začel dol vlečt...rit je ratala pretežkauser posted image

clock-img

23.04.2009, 14:59

clock-img

claud

pencil-img

4036

tanciuser posted image user posted image user posted image , men tud začne kr rit dol vlečt če mi kdo še kj najde za delat...user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 15:05

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

IZVIRNO SPOROČILO: claud

tanciuser posted image user posted image user posted image , men tud začne kr rit dol vlečt če mi kdo še kj najde za delat...user posted image user posted image user posted image

No vidm da nisem edina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem imela lep namen generalno nardit v kopalnici, pa se mi ne da pa še glava me je začela bolet - tko da grem samo še spat! Tamala je dons na 2 ure - tko da jest ne morm čist nč pametnga nardit kot čičat pa čakat.
Sicer pa a veste za tisti rek: KO TE PRIME DA BI DELAL SE USEDI IN POČAKAJ DA TE MINE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

23.04.2009, 15:05

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

se vidi,da je dez in takoj bolj cvekamo...user posted image
Ursa tudi jaz nisem pohvalila slike,sem se s krci ubadala..zdaj je zaspal revcek

clock-img

23.04.2009, 15:10

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Punce hvala za pohvale.

Mam kr slabo vest k tok pospravljate, men se kr ne da neke generalne delat. Bo mogl počakat na kak dan ko se mi bo dalouser posted image .

Mihailo upam, da se rešite teh krčev. Se mi že prov smiliš k mate skoz težave s tem in to zarad kapljicuser posted image

Simonakr ti pejt kar spat, sej je čist tak dan.

tanci29 pridna siuser posted image

clock-img

23.04.2009, 15:17

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
.

Mam kr slabo vest k tok pospravljate, men se kr ne da neke generalne delat. Bo mogl počakat na kak dan ko se mi bo dalouser posted image .

a dej nehi kdo ma slabo vest...sej ti pa ja karnaprej neki delaš pa kuhš pa kuhno pucaš pa ne vem kaj še, aja likaš tud...

jest pa morm nujno pospravt ker dobimo za vikend obiske in očitno je tak drek doma da rabm cel tedn da bo vsaj mal zgledaluser posted image user posted image ...sej pol u soboto bom lohk pa še enkrat šla skosuser posted image

clock-img

23.04.2009, 15:19

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

jest sem zgleda za dons končala...me je majchy zmotlauser posted image porednica...

clock-img

23.04.2009, 15:22

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

grem jaz tudi kinkat

clock-img

23.04.2009, 15:30

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

nc ne bom kinkala-se je zbudiluser posted image

clock-img

23.04.2009, 15:39

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy no jaz mu moram dat po 3 kapljice, pa se dojiva. Pa bodi pametenuser posted image .

samo res pol ne veš več komu verjeti,če vsak pediater pove drugačeuser posted image user posted image

no jaz mu moram dajat pa 7 kapljic pa se tudi dojiva...

boma2 :)

clock-img

23.04.2009, 15:40

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Ah, kok ste pridne. tanci v soboto si rezervijaj za kaj drugega in pust pucanje k te bo prah itak počaku, ker bo lepo vreme!!!

Sem pa danes dopoldne  zvedla slabo novico in sem čist žalostna, mi je dedek umrl. Tako, da punce sem malce tkole "odsotna" in mi tole vaše čvekanje prav sede, da ne nism preveč žalostna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

23.04.2009, 15:40

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Juhu,

mi smo bili danes pri pediatru, novi podatki: 6010 g,60 cm. Dobili smo napotnico za razvojno ambulanto zaradi tezav pri porodu.
Kak me pa sestra razkurila....vprasa kolko poje Aljaz pa pravim 130....pa kr zacne da je prevec, blablalbal....koza....sem rekla da je to cisto vredik in da ce ne vidi kolko je tezki in da 6 obrokov po 130 ni dosti in ce je se lacen mu dam se, da moj otrok ze ne bo lacen in da se mi zdi, da je 1 kila v enem mescu cisto vredu....pa je vtihnila....kravaaaaaaaaaaa

Katjusa glede dojenja te cisto razumem....jaz sem tolko prejokala v p da adijo pamet...ko se spomnim, me kr stisne, pa 6 dni sva bla tam, hvala bogu za enega normalnega dr. ki je reko, da naj dajo dodatek, potem ko je iz 4090 shujsal na 3700....pa ni bilo mleka niti se ni hotel prisesat, jaz pa celo noc mantrala, zvonila vsakih 15 min za pomoc pri pristavljanju...grozaaaaaa
pa me je tut mozek potoalzo....je reko  najboljsa mama si, ce ne gre, pac ne gre, mali bo mel flaso, joske pa ata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uporablja katera aptamil comfort?

user posted image user posted image user posted image user posted image za očija...

boma2 :)

clock-img

23.04.2009, 15:42

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

mlea-moje sozasljeuser posted image

clock-img

23.04.2009, 15:47

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

mlea-moje sožaljeuser posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 15:52

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jest sem zgleda za dons končala...me je majchy zmotlauser posted image porednica...

a zdej sem pa jaz kriva?ja no sej en izgovor more bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 15:53

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mlea........moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 15:54

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

mlea - tudi moje sozaljeuser posted image

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

zdej pa šibam k frizerju........pridno čvekejte

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

mlea še sožalje z moje straniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 16:23

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ah, kok ste pridne. tanci v soboto si rezervijaj za kaj drugega in pust pucanje k te bo prah itak počaku, ker bo lepo vreme!!!

Sem pa danes dopoldne  zvedla slabo novico in sem čist žalostna, mi je dedek umrl. Tako, da punce sem malce tkole "odsotna" in mi tole vaše čvekanje prav sede, da ne nism preveč žalostna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem