IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
hvala za skrb glede rithe ...mah sej ne vem če je kej boljše, sma po mojem bo treba kr nekej dni , da tole poštimamo, ker tok rdeča, da je že rumena zraven
sej ne znam razližit, kot bi bla "zažgana"
ne vem no, videt sploh ni lepo, smao ko jo umivam, nč ne joka, tko da ne vem al jo kej boli, peče ...
Zakaj ne kupiš v lekarni CANESTEN??
Res sem to dala skozi pri tavečjemu in je imel tako ritko bogo tako rdečo,da je blo že kar hrapavo,pa sem nekajkrat mazala s to kremo in umivala obvezno z vodo.Ne vem no poskusi.
Gogabojan,pošlji tvojega k zdravniku.Jaz sem mojega zaradi tako hrupnega smrčanja.To so motnje spanja in lahko nevarne.Mojga so poslali na Golnik,da je tam potem spal čez noč in so merili,potem pa je dobil dihalni aparat za spanje.Ampak,ker ga ne uporablja redno-še vedno smrči,jaz pa spim v drugi sobi.
No pri nas Rdeči križ,da vsaki mamici da darilce.Copatke,obesek za ključe,čestitko in rožico,pa še od občine €€,sam je treba vlogo dat.
Madona Gogabojan,tako se izogibam tem žalostnim zgodbam,pa še tu preberem..

Res žalostno..Ne znam si niti predstavljat tako žalost.Mene bi neslo
Danes pa gremo gledat našega tavečjega v bazen Golovec kako plava.So imeli teden plavalnega tečaja-obveznega s šolo..Komaj čakam.