IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
Lučka, ha ha, jaz sem ista ko se mi sfuzla, ful se smejim in res zgledam nažgana
Ma super, da je vse bp z Valom, boš pokazala kako za čičat
Kak je plan danes? Jaz bom verjetno likala (če bo madam pustila, zdaj spi) in komaj čakala, da pride moži domov. Ker grem danes ven, na žur za 30 rd od ene najboljših prijateljic
Sem šla včeraj v shopping in Lankerš res nimajo nič nikjer. Sem pol v Zari kupila en top - tista varianta k je gor širok (ala 80-ta stil) pa pri bokih ozek, bom imela na kavbojke in štikle in bo to to... Sam popoldne moram še k frizerki k mi ni zneslo prej. Da ne govorim o darilu... točno vem kaj in kje pa ni cajta, tako da bo šla dans mami. Vse v zadnjem trenutku ej.
Za krst pa tudi štala. Nič od nič nikjer. Meni očitno najnovejši trendi ne sedejo. Bom šla v SOliver in si kupila eno klasiko. Nimam kaj.
ja, klasika VEDNO vžge - vsaj ne moreš falit - o današnjih trendih pa no comment - skoraj karkoli navleči nase, čimbolj naj barve NE pašejo skupaj in materiali čimbolj različni - pa boš po zadnji modi
danes UPAM, da preživim glede na to, da moj dan že traja 5 ur...pospravljanje je v igri - sesanje,brisanje tal, kopalnica in WC.....kuhinja.....ker jutri nas ni - gremo zjutraj najprej na obisk h kolegom v LAŠKO, potem pa nadaljujemo naprej od maribora, ker en stric praznuje 80 let in se dobimo ob 14h....kdaj bomo nazaj doma raje ne razmišljam....mi je pa zdaj padlo na pamet,
da sploh ne govorim o tem, koliko ljudi si bo izmenjalo
-
a ve kaj komplicirate s tem? Pri nas ni bilo priložnosti, saj nas je bilo največ skup kakih 5-10, od tega se polovica ni vtikovala v

, nekateri itak niso za stvar. Ampak tam bomo v gostilni....folk od povsod....ne vem no....mah bom videla jutri, samo nimam občutka, koliko so ljudje kaj čisti in če ga bo res vsak hotel mečkat in metat naokoli....