Jutro.
Ma ste pridne že na vsezgodaj.
Poskrbele ste za zajtrk in za kavo
je pasalo
No, mene je pa začela nespečnost dajat. Sem ob 3h šla na wc, ker me je Neža brcala v mehur in sem mogla it lulat, potem pa nisem mogla več nazaj zaspat. Premetavala sem se, noben avto se ni peljal mimo, vse je bilo tiho, še ptiči niso čivkali. No ob pol 6h sem imela pa vsega dost, pa sem vstala in skuhala kavo. Moj je še spal, potem pa je ob 6h tk vstal, ker je moral it na šiht.
Glede teže je pa tak, da je bila
na točno 29t težka 1250g.
Včeraj sem zaključila z materinsko, je bilo fuul zanimivo. Imeli smo nego otroka.
Pa po paket od Recinkota sem šla iskat na pošto-saj veste, ko sem pravila, da sem naročila posteljico in še par stvari. No stvari so ful lepe, res lepe. Le jogi me je malo razočaral, ker je na sliki, ki so mi jo poslali na mail, zgledal rumen, v resnici je pa tak oranžen z medvedki. Itak se pa da rjuha čez, pa je
Sestavljala nisma včeraj, sem bila jezna na mojega. Tak sem se veselila, ko sma šla po paket, da boma sestavljala in prestavljala pohištvo. Pa pravi, da se mu ne ljubi in da bo počakalo do nedelje
No sej če sem čist iskrena, je ful dela s tem in ne bi bila hitr konc. Tak, da se men tut ni ljubilo potem več o tem težit, pa sem se sprijaznila z nedeljo.
Čakam, da me pokličejo iz šihta, če so dobili že liste (plače) za porodniško, da jih nesem na CSD. Že en teden čakam, pa nič ni. Jih bom potem poklicala, kaj je na tem.