Dobro jutro še od mene.
Vidim, da pridno čvekate in pripravljate za
. Mi smo še v fazi beljenja in pospravljanja stanovanja. Upam, da majstri danes zaključijo, potem pa midve z mami vse dokončno pospraviva, potem se pa lotim pripravljanja za
. Sem pa že kar nekaj cunjic nakupila, nekaj jih bom pa še od Sare lahko ponucala.
Oblačenje
, jaz sem kupila 4 bodije z dolgim rokavom-za sam začetek, drugače pa same kratke, ker če je hladno mu še vedno čez bodi potegneš majčko z dolgimi ali pa dodaš dekco. Že pri prvi se je zelo obneslo večplastno oblačenje in mislim, da bom pri drugi enak način ubrala.
Široko povijanje,nekje ga še vedno zelo zagovarjajo, nekje je pa čisto mimo. recimo jaz sem rodila v Trbovljah, kjer povijanje še vedno zagovarjajo, čeprav je imela mala kolke čisto brez problemov. Ko sem prišla v Kranju v posvetovalnico so me pa prav čukasto gledali, zakaj otroka matram, če ima pa kolke ok. Mi je bilo pa nekako prva dva meseca v redu povijat, ker je bila zimska, pri poletnih otrocih pa mi je to- če ni nujno, res čisto mimo.
CSD, nisem še nič urejala, ker pri G tudi še nisem dobila dokumentov. Sem pa prav vesela, da se o tem pogovarjate, ker sem že vse pozabila kako in kaj.
Teža, teža mene v 31t +9kg, teža
v 31t 2000g.
Lep dan.