writing-img

RE: Majski hroščki 2008-17.del :-)

clock-img

26.03.2009, 13:33

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki)

user posted image

Lepa verižica. Iz česa so jo pa naredili???

iz lesenih perlic, samofinanciranje user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pa da ne pozabim. Moj user posted image mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. user posted image user posted image user posted image

O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta tedenuser posted image user posted image user posted image Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnikauser posted image

to pa glih ni ok user posted image

clock-img

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi smo z obiska.user posted image

Barbaw..še enkrat hvala za prevleko.Sem jo danes dobila. Je user posted image

Estrella..lušten fantekuser posted image

Barbaw, a si za sebe tudi kupila dežno preobleko??? A ti jo še iščem naslednjič ko grem v Muellerja???

Sem jo kupila tudi zase. Hvala!!!!!

clock-img

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Pa da ne pozabim. Moj user posted image mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. user posted image user posted image user posted image

O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta tedenuser posted image user posted image user posted image Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnikauser posted image

A se več kot 10% pozna pri plači????

Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne listeuser posted image

Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!).user posted image user posted image user posted image

mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanimauser posted image , moj sam reče naj mu dam denar za malicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
tega jaz ne bom nikoli dočakala

clock-img

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Punce a je katera na forumu MAMINA ČVEKALNICA? jaz malo gledam pa razmišljam......

jaz tam ne čvekam in ne berem, sem pa prijavljena iz drugih razlogov user posted image

clock-img

26.03.2009, 13:51

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Živjo mamice!

Čeprav en dan prepozno, upam, da ste lepo praznovale naš prvi (no za nekatere ne prvi user posted image ) materinski dan user posted image !

Berem tole zadnjo stran pa vidm, da mate plačilne list dedcev čez user posted image ... midva živiva v demokracijiuser posted image . Drug za druzga veva kolk mava in deliva vse skupne stroške, drgač pa vsak s svojim denarjem razpolagava, je najbolj feruser posted image .

Grem zdej še mal prebrat, kaj kej počnete.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

26.03.2009, 13:54

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Punce a je katera na forumu MAMINA ČVEKALNICA? jaz malo gledam pa razmišljam......

Kaj pa razmišljaš?

Naša tud še spi, meni se pa nič ne da

Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR.

Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora

jaz sem pa danes polna energije

Jaz bi bila tud, če bi mi kdo mirkal tamalo

user posted image user posted image user posted image podpišem... moj je dons razgrajal od sedmih zjutri do enih user posted image ...sm bla čist hin, ko je končno zaspal!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

26.03.2009, 13:59

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

user posted image

iiiiiiii user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

26.03.2009, 14:00

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač user posted image

Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložitiuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  za super novo pridobitev!!!

Vidim pa da ena tvoja čebela tudi obožuje palec, tako kot moja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:03

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Suzy meni so pred 2,5 leti računali starševski dodatek in plačo. Niso mi plače množili, zato me čudi kar je tebi naredila. user posted image  Kdaj pa ti poteče odločba?

odločbo mi je napisala za 1 leto. sam bom maja javla, da eva ne hodi v vrtec - bo 2. odločba, decembra bom pa brez zaposlitve, pa bo 3. odločba! user posted image

pa si bila zaposlena za določen čas? pravilnik je bil sprejet 2001 in res piše, da se pri sklenitvi zaposlitve poleg vseh drugih dohodkov upošteva še plača v 1. mesecu zaposlitve, ki se pomnoži s št. mesecev predvidene zaposlitve, pol se pa še z nekim količnikom množi!

me zanima, kak bo drugo leto računala! user posted image

Mi je ful čudno. Bila sem pa zaposlena za 6 m, računali pa so mi 4 plače, ki sem jih dobila za tisto leto in ni nič množila. To imajo pa res čuden sistem. user posted image user posted image  Ne zdi se mi ravno prav, ker si prikrajšana, ker nisi lani delala celo leto.

obračunala mi je dohodke za 2007 in letošnje! tud jst sm brez idej kako naprej! sj bi napisala pritožbo, sam po tistem pravilniku pa gre skoz, čeprav ga ni omenjeno v odločbi!

clock-img

26.03.2009, 14:04

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

Suzy a ti ne bodo podaljšali pogodbe? user posted image

ne vem. bom začela čez kakšen mesec, dva malo spraševati, da vsaj vem, na čem sem! upam na najboljše

clock-img

26.03.2009, 14:04

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

Kar bom za stajico bolj malo dobila,sem pa sedajle še oblačila prodala za malo večuser posted image
Sedaj pa lahko za Tilna gugalnico kupim,ki je v BC v akciji.Ravno reklamo gledam.
Ali boste svoje user posted image  kaj vozile s kolesom? Imam sicer sedež za zadaj,samo na tem se bo verjetno še Nejc peljal,če bomo kam dalj kolesarili,pa bi rabila še za Tilna enega in ga gledam v reklami za spredaj pa še ugodno je.

user posted image  za prodana oblačila! jst bi evo vozla, sam je treba najprej kolesa nabavit! user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:05

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo preživite podaljšan vikend!

clock-img

26.03.2009, 14:06

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

A se več kot 10% pozna pri plači????

Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne listeuser posted image

Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!).user posted image user posted image user posted image

mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanimauser posted image , moj sam reče naj mu dam denar za malicouser posted image

Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on.

tudi midva imava vsak svoj denar in zaenkrat plačujeva vsak svoje položnice. v trgovini pa plača kdor ima trenutno boljše stanje na TRRju user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:06

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Moje trenutno stanje user posted image user posted image

user posted image

Pripovedovanje pravljice (Maja je hotela obdelat roži in ribico v akvariju, ki se je ne vidiuser posted image )

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaka je kar orenk dečko.
a ja kam ti sploh hujšaš'??

clock-img

26.03.2009, 14:08

clock-img

mafi

pencil-img

4506

user posted image

Evo mojga fantkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja kaj je pa tebe pičlo da si jo šopnila??user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:09

clock-img

mafi

pencil-img

4506

zgleda da sem danes bolj na slikicahuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:10

clock-img

mafi

pencil-img

4506

user posted image

Lepa verižica. Iz česa so jo pa naredili???

iz lesenih perlic, samofinanciranje user posted image

full je lepauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:17

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Naša tud še spi, meni se pa nič ne dauser posted image

Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR.user posted image

Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovorauser posted image

jaz sem pa danes polna energijeuser posted image

Jaz bi bila tud, če bi mi kdo mirkal tamalouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:19

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Kar bom za stajico bolj malo dobila,sem pa sedajle še oblačila prodala za malo večuser posted image
Sedaj pa lahko za Tilna gugalnico kupim,ki je v BC v akciji.Ravno reklamo gledam.
Ali boste svoje user posted image  kaj vozile s kolesom? Imam sicer sedež za zadaj,samo na tem se bo verjetno še Nejc peljal,če bomo kam dalj kolesarili,pa bi rabila še za Tilna enega in ga gledam v reklami za spredaj pa še ugodno je.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prodajo.
jaz tud študiram da bi nabavila gugalnico, sam morem prej dragija prepričatuser posted image

clock-img

26.03.2009, 14:21

clock-img

mafi

pencil-img

4506

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:22

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Zopet sama user posted image

no zdej sem pa jaz samauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:31

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Oooo ste naklofale. Midve sma bile prej zunaj več kot eno uro, super je vreme, ker ne piha, pol se je nekaj pooblačilo, zdaj pa spet sonček user posted image . Nia spi, ko se zbudi pa še eno rundo ven vrežema.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

26.03.2009, 14:35

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

takle me Nejc heca popoldan ko ga dam v postlo spat

user posted image  pridem not in se mi reži

o kolk je simpatičen Nejko user posted image user posted image user posted image user posted image

dej mi povej, kako se vam obnese una zvezdica, ki vidim da jo imate na posteljici?

ne priporore veliko, da bi ga uspavala, njemu je zanimiva kot igrača, in potem jo prižiga in ugaša, pa noter v lučko gleda.

Pri nas pa ravno kontra. Sicer jo hoče tudi kdaj dol vzet, pa mogoče kdaj gleda v njo, kar glih ni dobro, ampak zaspi z njo.

Punce, nič slabega, ampak si lahko očke poškodujejo, tako da jim res ne pustit user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:39

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Moje trenutno stanje user posted image user posted image

user posted image

Pripovedovanje pravljice (Maja je hotela obdelat roži in ribico v akvariju, ki se je ne vidiuser posted image )

user posted image

Meni se zdiš čisto vredu, boljše že od mene, ki sem trlica in vse cunje visijo z mene.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem