writing-img

RE: Majski hroščki 2008-17.del :-)

clock-img

26.03.2009, 14:40

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki)

user posted image

Resnično je lepa user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

26.03.2009, 14:43

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen je sedajle pojedel dve skledi sladkega zeljauser posted image .Temu otroku gre pa res vse v ritkouser posted image

Tako kot naši user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:45

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Zopet sama user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:48

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša tud še spi, meni se pa nič ne dauser posted image

Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR.user posted image

Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovorauser posted image

jaz sem pa danes polna energijeuser posted image

Tudi jaz sem bila do zdaj, sem postorila malo marijo, kosilo bo vsak čas fertik, se najem pol pa vem da bom lena gratala user posted image

clock-img

26.03.2009, 14:51

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR.user posted image

Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovorauser posted image

Tudi jaz sem bila do zdaj, sem postorila malo marijo, kosilo bo vsak čas fertik, se najem pol pa vem da bom lena gratala user posted image

Jaz se bom pa sedajle malo zapodila v delo,sem že živčna,ko sem pajčevino zagledala,ker to pa ne prenesem.Moram malo pospraviti,ker jutri dopoldne nas verjetno spet ne bo doma.Se moram iti v službo malo zmeniti,kdaj pridem delat,pa če bo šefinja še kaj dopusta dalauser posted image

clock-img

26.03.2009, 14:53

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Zopet sama user posted image

no zdej sem pa jaz samauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa jaz user posted image user posted image , moji posti so kr zaporedni

clock-img

26.03.2009, 14:54

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ojla!

Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

26.03.2009, 14:55

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jaz se bom pa sedajle malo zapodila v delo,sem že živčna,ko sem pajčevino zagledala,ker to pa ne prenesem.Moram malo pospraviti,ker jutri dopoldne nas verjetno spet ne bo doma.Se moram iti v službo malo zmeniti,kdaj pridem delat,pa če bo šefinja še kaj dopusta dalauser posted image

Mene pa bolj moti po tleh, če greš bos in te pod zokni nekaj pika, grrruser posted image , pa ne prenesem če je razmetano, no igrače so izzvzete, če ne bi itak bla že v Hrastovcu user posted image

clock-img

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ojla!

Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač user posted image

Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložitiuser posted image

user posted image

Kako luštkanouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

clock-img

26.03.2009, 14:56

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Suzy meni so pred 2,5 leti računali starševski dodatek in plačo. Niso mi plače množili, zato me čudi kar je tebi naredila. user posted image  Kdaj pa ti poteče odločba?

odločbo mi je napisala za 1 leto. sam bom maja javla, da eva ne hodi v vrtec - bo 2. odločba, decembra bom pa brez zaposlitve, pa bo 3. odločba! user posted image

pa si bila zaposlena za določen čas? pravilnik je bil sprejet 2001 in res piše, da se pri sklenitvi zaposlitve poleg vseh drugih dohodkov upošteva še plača v 1. mesecu zaposlitve, ki se pomnoži s št. mesecev predvidene zaposlitve, pol se pa še z nekim količnikom množi!

me zanima, kak bo drugo leto računala! user posted image

Mi je ful čudno. Bila sem pa zaposlena za 6 m, računali pa so mi 4 plače, ki sem jih dobila za tisto leto in ni nič množila. To imajo pa res čuden sistem. user posted image user posted image  Ne zdi se mi ravno prav, ker si prikrajšana, ker nisi lani delala celo leto.

obračunala mi je dohodke za 2007 in letošnje! tud jst sm brez idej kako naprej! sj bi napisala pritožbo, sam po tistem pravilniku pa gre skoz, čeprav ga ni omenjeno v odločbi!

Kaj pa če bi klicala na CSD recimo v drug kraj in povprašala kako je, če nisi zaposlena celo leto.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

26.03.2009, 14:56

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Moje trenutno stanje user posted image user posted image

user posted image

Pripovedovanje pravljice (Maja je hotela obdelat roži in ribico v akvariju, ki se je ne vidiuser posted image )

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaka je kar orenk dečko.
a ja kam ti sploh hujšaš'??

v povšter, ki ga imam na riti user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

26.03.2009, 14:57

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Ojla!

Držima z Nio pestke, da se mu res izboljša  user posted image
evo poslala sem ti najljubše rožice user posted image

clock-img

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu????

Naš občasno tudi full škripa z zobmiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Alja je pojedla pire in špinačo, 3/4 skodeleuser posted image , sedaj pa sama naprej pacauser posted image  Ko sem ji mazala zgornjo dlesen , sem začutila žagico tako, da nam raste 3 zobekuser posted image

clock-img

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

user posted image

Evo mojga fantkauser posted image

Ni za prepoznatuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

26.03.2009, 14:58

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Grem jaz fata čistačica...user posted image  vletim kikedaj malo pogledat kaj delate user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

26.03.2009, 14:58

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Ojla!

No upam, da vama AB prime in se bo hitro izvlekeluser posted image   Kdaj greš pa ti v službo?

clock-img

26.03.2009, 14:59

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Alja je pojedla pire in špinačo, 3/4 skodeleuser posted image , sedaj pa sama naprej pacauser posted image  Ko sem ji mazala zgornjo dlesen , sem začutila žagico tako, da nam raste 3 zobekuser posted image

Zdaj grem pa jest, se tipkamo

clock-img

26.03.2009, 14:59

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu????

Naš občasno tudi full škripa z zobmiuser posted image user posted image

Koliko jih pa že ima? Naša še ne mora, ker je s številom omejenauser posted image

clock-img

26.03.2009, 15:00

clock-img

jana81

pencil-img

7158

user posted image

Evo mojga fantkauser posted image

kak je luškana, še bolj kot prej

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

clock-img

jana81

pencil-img

7158

tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki)

user posted image

ful je lepa...tio je Jaka sam naredil? svaka čast

clock-img

clock-img

jana81

pencil-img

7158

naš je pa od zjutraj spal 7 minut v avtu, pa bi ga pustila ampak je bil cel polulan in sem ga odnesla gor, pa sem ga hotela preoblečt v spanju..ja vrajt, in zdej je buden kot zajc.

clock-img

26.03.2009, 15:01

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Suzy meni so pred 2,5 leti računali starševski dodatek in plačo. Niso mi plače množili, zato me čudi kar je tebi naredila. user posted image  Kdaj pa ti poteče odločba?

odločbo mi je napisala za 1 leto. sam bom maja javla, da eva ne hodi v vrtec - bo 2. odločba, decembra bom pa brez zaposlitve, pa bo 3. odločba! user posted image

pa si bila zaposlena za določen čas? pravilnik je bil sprejet 2001 in res piše, da se pri sklenitvi zaposlitve poleg vseh drugih dohodkov upošteva še plača v 1. mesecu zaposlitve, ki se pomnoži s št. mesecev predvidene zaposlitve, pol se pa še z nekim količnikom množi!

me zanima, kak bo drugo leto računala! user posted image

Mi je ful čudno. Bila sem pa zaposlena za 6 m, računali pa so mi 4 plače, ki sem jih dobila za tisto leto in ni nič množila. To imajo pa res čuden sistem. user posted image user posted image  Ne zdi se mi ravno prav, ker si prikrajšana, ker nisi lani delala celo leto.

obračunala mi je dohodke za 2007 in letošnje! tud jst sm brez idej kako naprej! sj bi napisala pritožbo, sam po tistem pravilniku pa gre skoz, čeprav ga ni omenjeno v odločbi!

Kaj pa če bi klicala na CSD recimo v drug kraj in povprašala kako je, če nisi zaposlena celo leto.

Dobra ideja user posted image

clock-img

26.03.2009, 15:02

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naš je pa od zjutraj spal 7 minut v avtu, pa bi ga pustila ampak je bil cel polulan in sem ga odnesla gor, pa sem ga hotela preoblečt v spanju..ja vrajt, in zdej je buden kot zajc.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Se spomnim kako sem Andraža tihotapila iz avta, pa se mi je v 90% klaverno končalo. Kao sem bila jeznauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem