Ojla,
toliko se nam dogaja da sploh nimam časa za net. Lucija je še vedno zelo pridna, ampak obiskov smo imeli pa ta teden, ko je tašča praznovala RD res cel kup, tako da nam danes prav paša mir. Drugače sem bila pa kar zadovoljna z darili za ta malo, so res kar uporabne stvari prinesli, oblekice za poleti in to pravih številk...
Jao, vreme je pa prav
. Res mi je smotano, da ne morva s tamalo na sprehod..., ampak kam pa češ rinit v takem.
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec
vprašanje: a vas lahko vprašam, kako imate "spravljene" bradavičke čez noč, pa tudi dan. jaz se še vedno mažem z lanolinom kot obsedena (zarad prejšnjih poškodb), potem pa je modrc ves masten od tega. potem si pa dam še une posebne obliže gor.
kaj pa ve? jih imate samo v modrčku? vas nič ne draži blago? slišala sem za bombažne blazinice- kolk je to higienično?
Naj te najprej pozdravim preden odgovorim. Jaz tudi uporabljam blazinice, ker mam sicer spoh ponoči, ko ne dojim tako pogosto kar premočen modrc. Jaz imam ene od milupe, ker možek misli da bi sicer pozabila na kateri strani moram dojit

, te so take da je ena roza in ena bela, da si kao lažje zapomniš. Drugače pa so mi Muilerjeve tudi fajn, ker so bolj mehke in ne ratajo tako trde, če se malo mleka zasuši na njih, za ponoči jih pa ne maram, ker mi premočijo.
Pa dodajam še eno vprašanje:
Uporablja katera pralne blazinice za prsi in če ja kako je zadovoljna in katere, kje jih je kupila??? Ker bi poskusila pa nimam pojma, kaj je OK.