ojla...sem bolj pozna......sej sem vedela, da bo naš mali omagal ko bo pozno zvečer....zdej ga pa čakam...haha
Grahec, ena moja kolegica ima mislim da Aventove pralne blazinice...pravi da so ful uredu...kaj vem...
Temenca....ja to svetlo so temenca, samo je še tako malo da ni rumeno....po mojem če tega ne odstraniš, rata rumeno...jaz mojemu, ko ga skopam, mal skrtačim s tisto ščetkico, mehko, ki se kupi ma povsod..kak BC...al pa kje drugje....ful gre lepo...jaz sploh nisem vedela, da ima tolko tega, ker se ni videlo...kupila sem iz preventive...Naja ni imela nikoli nič..oz.čisto malo....
sem pa prebrala, da je fino laske prečesati vsak dan, da to naredi nežno masažico, prekrvavitev in s tem ne bo temenc...no in jaz ko sem našega...ma ko bi padal sneg...resnično....od Chiccota je tudi fajna naravna krtačka...malo vprašajte....
porodna jokavost... ma jaz sem bila kar mal jokasta tretji dan, ker ni bilo mlekeca...a ne Najaa...sej se me spomniš in tvoje besede so mi ful pomenile, res...
...in res je prošel mlekec zvečer....drugi dan sva šla pa potem domov....me pa je spravila v jok moja mala, ko je ful zrelo odreagirala enkrat,,,,odraslo....ma predolgo da razlagam, samo povem da sva obe jokale...tako sem jo pogrešala.....
Saj bo....to pride in tudi gre....seveda je s tem tudi po mojem povezana skrb ki jo imam mati za svojo kepica..ko te kaj skrbi pa si ves nejevoljen...potem doma je lažje, ko te ljubeči možek tolaži in pomaga...
ok...zdej pa grem ....mislim da se bo zdej zdej zbudil...jst pa morm še pod tuš...sem pa tudi tako utrujena...
aja, hvala za inf.za Milerja...se ne spomnim katera je bila to...sem nabavila še 2 paketa dvojke...upam da ne bo prej prerasel to cifro ko imam zdej 5 paketov na zalogi 3-6 kg....mali ima pa ene 3900 zdej....haha
Sem pa nabavila tudi album TO SEM JAZ.....upam da se bom še kaj iz nosečnosti spomnila..ko je tudi to noter...pa kje piše kako krvno sk.ima
? v materinski nič, a ne...