Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

in držim pesti da kmalu posije sončece in v letu 2010 držiš v rokah svoj zakladek
, BeeBee in vse ostale, ki ste držale pesti ste dobro držale. Sm bla tok presenečena da kr nisem vedla kaj nej naprej govorim. Res so ful dobro sprejeli novico, danes sm povedala svojim sodelavkam in svoji šefu, jutri grem pa še direktorju povedati. BeeBee upam da je bilo tudi pri tebi tako. Tole odpušanje in tako vedenje, da ti pol ful slabo vest zbudijo mi je res kr neki. Sm res lahko srečna da pri meni ni bilo tako.
.
na NS. Bilo je super. ZElo lep pregled in tudi rezultat je okej: 1: 17.000. Našemu
se je lepo vidla izbočena kožica in zdravnica pravi, da z 70% gotovostjo napoveduje fantka. Nama je popolnoma vseeno, samo da bo najin otrok zdrav.
, tako da grem v ponedeljek na čiščenje. jaz sem tako
sam kaj bom z njo, moram iti..