writing-img

RE: Majčice 2009 - 4. del

clock-img

01.04.2009, 14:48

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Ooooooooo prvi Z-majčki bojo prišli na svet! user posted image user posted image user posted image  Joj, pa še user posted image user posted image majhni štučki....kako lepo! user posted image

Začenja se nas čas punce! Zdaj se bo pa res že začelo! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

01.04.2009, 14:55

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Meni pa user posted image  kolca. user posted image  Šele ta teden sem prvič to kolcanje začela čutit, zdej pa skor vsak dan kolca.

clock-img

01.04.2009, 14:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

petraa boš videla da je dobro...user posted image
blueeyes sem rekla da bo...evo da se je zbudila...user posted image user posted image user posted image

dohodnine danes ni bilo...sej je blo povedano da bodo odločbe hodile domov do 5 aprila...tako da ma še čas da pride...user posted image

malinov čaj bom pila samo sploh ne vem kdaj naj začnem pit...kok res to učinkuje da ne bom pol takoj mogla kam it...user posted image ...šla bi po 20 aprilu pa že lahko...

aja pa sem slišala da lahko kmalu dobimo prve Z-majčke....user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 14:58

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst bom po dopolnjenem 36. tednu kar začela pit. Sej to najbrž ne pomeni, da bom kar letela rodit... user posted image

clock-img

01.04.2009, 15:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst bom po dopolnjenem 36. tednu kar začela pit. Sej to najbrž ne pomeni, da bom kar letela rodit... user posted image

no sej to ne vem a ne...k jaz sm zdaj 36t ampak pred 20 ne bi rada še nikamor šla...

clock-img

01.04.2009, 15:03

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jst bom tudi začela čaj pit po dopolnjenem 36. tednu. Saj itk traja nekaj časa, da se MV omehča, sigurno ne bomo šle že 2. dan rodit. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

01.04.2009, 15:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ooo lepe tikrčke ste si naredile!!!

z-majčki na poti user posted image user posted image user posted image full dobr!!!

olivica super za pregled!!user posted image user posted image user posted image   zdej pa z potrpežljivostjo nad frizurco (da nau tko kt pr nas območje somraka)pa bo dons akcija!!!!

clock-img

01.04.2009, 15:23

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

katmat si opravila...tako kot je treba...user posted image

clock-img

01.04.2009, 15:23

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest pa za caj se ne vem ce ga bom pila...bom pa zihr user posted image user posted image user posted image  300 /h ker baje sperma tud lepo zmehca mv...tak da...raj slonckam kt pa cajckam

clock-img

01.04.2009, 15:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kaj to??

clock-img

01.04.2009, 15:25

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj to??

ja pač opravke...??

clock-img

01.04.2009, 15:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jest pa za caj se ne vem ce ga bom pila...bom pa zihr user posted image user posted image user posted image  300 /h ker baje sperma tud lepo zmehca mv...tak da...raj slonckam kt pa cajckam

oh sej user posted image bomo tud mi vseen 1000 na uro pa bomo zravn še čaj pil

clock-img

01.04.2009, 15:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ä ja...spet se mi lahko pajcune zacnejo nabirat v denarnici

clock-img

01.04.2009, 15:28

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a ne dudi...zdej smo jih mal stradale pol pa za vse nazaj nadoknadit!!user posted image user posted image user posted image user posted image bogi nasi srcki

clock-img

01.04.2009, 15:30

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a ne dudi...zdej smo jih mal stradale pol pa za vse nazaj nadoknadit!!user posted image user posted image user posted image user posted image bogi nasi srcki

ja pa nismo nevem kva stradali...do neke mere ja ...user posted image user posted image
pol bo pa to še huj ja...user posted image

clock-img

01.04.2009, 15:32

clock-img

Obelix

pencil-img

188

Punce, jaz pa ne verjamem v te malinove liste. Prvič nisem nič pila, nič športala (tako ali drugače), pa sem zelo hitro rodila.  Se mi zdi, da je to vse odvisno od višje sile, kako ekspresno bodo naši otročički prikukali na svet user posted image

clock-img

01.04.2009, 15:36

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: Obelix
Punce, jaz pa ne verjamem v te malinove liste. Prvič nisem nič pila, nič športala (tako ali drugače), pa sem zelo hitro rodila.  Se mi zdi, da je to vse odvisno od višje sile, kako ekspresno bodo naši otročički prikukali na svet user posted image

Sigurno je odvisno tudi od tvojega telesa... pa od velikosti dojenčkov. Lažje je ven spravit enga 2500g kot 4500g. Ampak če mi malinovi listi skrajšajo 1. porodno dobo za eno uro, se za moje pojme splača.

clock-img

01.04.2009, 15:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

uuu jest pa ga zdele mal....je ze kot razjarjen pitbul...komi cakam da ketnco odpnemuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Ja, pa če mam zaradi unih listov boljši filing, je tud nekaj vredno. user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

uuu jest pa ga zdele mal....je ze kot razjarjen pitbul...komi cakam da ketnco odpnemuser posted image user posted image

a ga maš že doma al kaj user posted image

clock-img

01.04.2009, 15:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Sigurno je odvisno tudi od tvojega telesa... pa od velikosti dojenčkov. Lažje je ven spravit enga 2500g kot 4500g. Ampak če mi malinovi listi skrajšajo 1. porodno dobo za eno uro, se za moje pojme splača.

se strinjam...user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 15:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sicer pa ni se noben not ostal

clock-img

01.04.2009, 15:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a ga maš že doma al kaj user posted image

zdej bo pocas dam prlezu...slabo urco...

zvecer ga  futram kt kure cez sipo

clock-img

01.04.2009, 15:40

clock-img

Obelix

pencil-img

188

Se mi zdi, da težavnost poroda ni tolk odvisno od teže dojenčka, kot od obsega glavice (moja dva sta imela kljub nizki teži povprečno veliko glavo, kot donošeni) . Za filing je pa sigurno ok, pa mogoče kateri tudi pomaga. Vedeti pa ne moreš.

clock-img

01.04.2009, 15:41

clock-img

lananai

pencil-img

3613

sicer pa ni se noben not ostal

Sej se ne bojim, da bi bil moj prvi... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem