cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2009 - 4. del

clock-img

01.04.2009, 16:56

clock-img

Anonimen

kukuc

no zdej pa je prej me je trikrat kr err napisal k sem post napisalauser posted image user posted image

jz tud pečem pecivo od dudice1user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 1.4.2009 16:57:35 >

clock-img

01.04.2009, 16:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

za popi user posted image je tale rr

clock-img

01.04.2009, 16:59

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sej avion tud pravjo da še ni nikol gor ostal, samo vprašanje je kako dol pride user posted image . Super za prve z-majčke, samo zdej me bo pa res že počas strah ratal, da se približujemo koncu. 

clock-img

01.04.2009, 17:07

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Se na hitrco javim. Sem se prav namučila, da sem vse prebrala. Jaz pa sem danes, kar Vido vprašala če so mi že poslali odločbo, pa sem žal v naslednji rundi. Midva dobiva vsako leto denar nazaj, ker ne dava otrok v olajšavo. Če sem prav naračunala dobiva cca. 800 Eur. Mi nekako bolj odgovarja tako, ker s tem denarjem vsako leto kaj porihtava okoli hiše. Ne moram verjeti, da bomo jutri že dobili naše prve z-majčke. 

clock-img

01.04.2009, 17:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Se na hitrco javim. Sem se prav namučila, da sem vse prebrala. Jaz pa sem danes, kar Vido vprašala če so mi že poslali odločbo, pa sem žal v naslednji rundi. Midva dobiva vsako leto denar nazaj, ker ne dava otrok v olajšavo. Če sem prav naračunala dobiva cca. 800 Eur. Mi nekako bolj odgovarja tako, ker s tem denarjem vsako leto kaj porihtava okoli hiše. Ne moram verjeti, da bomo jutri že dobili naše prve z-majčke. 

a to se da vprašat al kaj...user posted image ...kam pa...user posted image
tudi mi dobimo toliko nazaj...user posted image

clock-img

01.04.2009, 17:17

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Evo mene s pregleda! Pišuka cel dan je šel okol. Dete ima 2000 gramov, vse je kul. So ravno preskušal nov UZ, tko da sem imela še 3D obraza!user posted image Ful dobr. Je rekla G, da je velik otroček, ampak da je zdaj trend, da se rojevajo veliki itroci. Mam pa nizek hemoglobin, tko da sem dobila R za Retafer, ki pa ga še nisem dvignila, ker mi je aparat za potrjevanje kartic zjutri kartico pojedel, ker sem prejšnji teden v službi za novo zaprosila in še nisem dobila tistega začasnega potrdila. Skratka, živemu človeku se pa res vse zgodi!

clock-img

01.04.2009, 17:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tanja čestitke za pregled...in še za 3D...user posted image

clock-img

01.04.2009, 17:29

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ne moram verjeti, da bomo jutri že dobili naše prve z-majčke. 

Kaj sem zamudilauser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!??????????

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

01.04.2009, 17:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ne moram verjeti, da bomo jutri že dobili naše prve z-majčke. 

Kaj sem zamudilauser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!??????????

mislim da naši mucki z user posted image user posted image jutri sprožijo porod...

clock-img

01.04.2009, 17:32

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Na spletni strani od Dursa imaš lepo Vido, ki odgovarja na vprašanja. V polje za vprašanje vtipkaš svojo davčno in ti izpiše ali je že bila v obdelavi ali šele bo. 

clock-img

01.04.2009, 17:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Se

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Punce, eno pomembno sporočilo!!Sem prebrala na dvojnih nosečkah, da bodo naši mucki 25 jutri sprožili porod, tko da bomo zgleda dobili prva dva z-majčka! user posted image  user posted image  user posted image  

UAAAA! Hudoooo! Naj gre vse lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 17:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Na spletni strani od Dursa imaš lepo Vido, ki odgovarja na vprašanja. V polje za vprašanje vtipkaš svojo davčno in ti izpiše ali je že bila v obdelavi ali šele bo. 

aha bom vprašalauser posted image

clock-img

01.04.2009, 17:34

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Dudika pojdi na spletno stran od DURSA in poišči lepo Vido in v njeno polje vtipkaj svojo davčno pa dobiš odgovor. 

clock-img

01.04.2009, 17:35

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Mi prej sploh ni pokazalo odgovora pa sem še enkrat napisala in je zdaj 2xuser posted image

clock-img

01.04.2009, 17:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

akp a tam ko se izriše ta vida samo not vpišem davčno in bo kao vedla kaj hočem al kaj?

clock-img

01.04.2009, 17:42

clock-img

Anonimen

tanja super za pregleduser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 17:43

clock-img

Anonimen

Dudika pojdi na spletno stran od DURSA in poišči lepo Vido in v njeno polje vtipkaj svojo davčno pa dobiš odgovor. 

kje to?

clock-img

01.04.2009, 17:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo sm pogledala...naslednja odprema je 9.5 user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 17:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sovrazim tale rr...

clock-img

01.04.2009, 18:06

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest pa za caj se ne vem ce ga bom pila...bom pa zihr user posted image user posted image user posted image  300 /h ker baje sperma tud lepo zmehca mv...tak da...raj slonckam kt pa cajckam

user posted image user posted image user posted image Men ni nič pomagalo prejšnjikrat. Sem bila zaprta ko čepuser posted image Ti pa želim, da bi bili pri vama boljši učinkiuser posted image

clock-img

01.04.2009, 18:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image ja če bo pomagalo user posted image bo a ne če ne pa ne bo nč odveč...user posted image

clock-img

01.04.2009, 18:53

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Men do zdaj user posted image škodvalo ni, ...mogoče bo pa koristilo za pospešitev poroda. Seveda zravn malinovega čaja, kermu pripisujem večji učinek kot user posted image user posted image .

Mi delate take lušte s tem pecivom, da nevem, če nebom že jutri to umešala.

Mi2 sma šla danes uredit očetovstvo, tako, da ena skrb manj. Pol bo pa dragi že nesel po porodu tiste papirje in kopijo tega na CSD. Itak, bo še treba dat vlogo za otroški dodatek, itd. Tale birokracija.user posted image  Sj za očetovskega ni potrebno imet izpisek iz RMK, kajne?
Kolk časa po rojstvu otroka pa pošljejo izpisek iz RMK? Ali je možno to malo pospešit?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

01.04.2009, 19:00

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image ja če bo pomagalo user posted image bo a ne če ne pa ne bo nč odveč...user posted image

user posted image user posted image

No ja, moram reč da sem bila potem že čisto naveličanauser posted image user posted image Sploh zato, ker sva se tolk trudla pa ni nič učinkovalouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 19:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja nc ne bo skodluser posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 19:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image

No ja, moram reč da sem bila potem že čisto naveličanauser posted image user posted image Sploh zato, ker sva se tolk trudla pa ni nič učinkovalouser posted image user posted image user posted image user posted image

jah no...sej vrjetn nista sam zarad tega slonckala je blo tud zarad uzitka a ne...ce ne bi bilo isto ce bi ga zaprla v wc z trem revijam!pol pa na zlickouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem