writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del

clock-img

02.04.2009, 14:00

clock-img

Cofijana

pencil-img

89

zivjo kako ste no da vam na hitro napisem jan je vredu tako da mu ni treba vec hodt k zdravniku in kaj kej pocnete v tem dezevnem dnevu se pol slismo mi jan tuki nagaja caw baw user posted image

http://cofijana.moj-album.com/

clock-img

02.04.2009, 14:02

clock-img

Cofijana

pencil-img

89

No pa mi je koncno uspelo da sm prsla na novo stran. ooooojjjjjjjeeeeejjjjjjjjjjjjjjj.

http://cofijana.moj-album.com/

clock-img

02.04.2009, 14:09

clock-img

Anonimen

Dan.user posted image

Naša tud izsiljuje, in to kar fino. Ampak jaz jo mam na ignore, potem pa ugotovi, da ni haska in neha.user posted image Ko se je naučila kazat frise, kako je jezna, zdaj to redno prakticira in pokaže svojo voljo.user posted image Kar naprej piha skoz nos in tisti jezni pogledi.

Alea
, jaz bi pa rada vidla te tvoje orhideje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, upam, da bo bolje z Anjo. Kolegica je hodila kazat cel teden tamalga k zdravniku, ker je kar naprej kuhal. pa glih so uvajanje začel v vrtcu. No, potem pri 4-em obisku pa je kar rekla P, da naj da napotnico za odvzem krvi in sta se pičla v ordinaciji.user posted image Kri je pokazala bakterijsko okužbo. Mislm, tolk časa je treba čakat, da se res kaj zapaca.user posted image

clock-img

02.04.2009, 14:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Je pa res da je tole naše dte tolk trmasto, da bi se drl do nezavesti, pomoje bi prej jst odnehala.

naš tud, pa ga pustim v postlci, pa kriči, pa vstane,pa ga grem dat nazaj ležat, pa spet in spet - sej pol ko zaspi je ok, sam predpriprave so ojooj

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

user posted image Nya...naša tud uveljavljasvojo voljo...če kaj hočem in jo recimo obdržat v postelji..odriva moje roke pa tko se oglaša v intervalih pa zraven noge steguje. Težko opišem.

ne rabiš opisovat, točno vem, kako zgleda

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nya,tvoj Luka je pregnan,pa tko nedolzno gledauser posted image

kako že pravijo: volk v ovčji preobleki

clock-img

02.04.2009, 14:17

clock-img

Anonimen

in sevea hvala za vse nasvete - torej, če nič od tega ne pomagalo, ga bom dala mal na počitnce - zbiram kandidatkeuser posted image

in cofijana - super, da ste se poštimali

< Sporočilo je popravil nya -- 2.4.2009 14:18:24 >

clock-img

02.04.2009, 14:22

clock-img

Anonimen

didlinaa - a že vemo kaj je ta vesela po poklicu?

clock-img

02.04.2009, 14:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

didlinaa - a že vemo kaj je ta vesela po poklicu?

Nič ni še odgovora.user posted image

clock-img

02.04.2009, 14:41

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Meni gre kar na user posted image .

Bila sem v službi pri direktorici.
da se dokončno dogovorim glede tega, kdaj se vrnem.
Porodniška mi poteče 22.6., ker imam mesec dni porodniške več zaradi treh otrok.

Tako mi ostane le 5 dni dopusta iz leta 2008, čeprav mi je ostal ves. To zato, ker lahko dopust iz leta 2008 koristim le do 30.6.

Glede na to sem mislila, da mi propade 10 dni dopusta, ne pa 22!
Tudi glede vrtca in varstva za Lovra sem nameravala biti julija doma, tako pa?????

poleg tega se ne strinja s skrajšanim del. časom.
K sreči je moja neposredno nadrejena veliko bolj uvidevna in pravi, da bom lahko delala po 4 ure, ampak dopusta mi ne more dat.

Res sem jezna, žalostan in ne vem kaj še zaradi dopusta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2009, 14:44

clock-img

Anonimen

user posted image AS,grozno,za cel mesec so te prikrajsaliuser posted image user posted image user posted image .Ne bit prevec zalostna nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tvoji nadrejeni pa naj grejo nekam v tri krasneuser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 2.4.2009 14:45:59 >

clock-img

02.04.2009, 14:48

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Joj, tako sem žalostna, jezna.

Pravzaprav bi lahko porodniško končala mesec prej in jo kasneje koristila, če bi to vedela.

Ampak mislim, da to ni pošteno. Ampak nimam pojma kako to dokazat. Direktorica je rekla, da pač imajo svojega odvetnika, da to tako je in da ne morem biti celo leto doma.

Da za preostale 4 ure ne dobijo drugega delavca in podobno.

Ampak 22 dni dopusta. Mislim, no!user posted image user posted image user posted image
Saj razumem. Služba je služba, ampak vseeno. Saj ne gre za eno majhno privat firmo.

clock-img

02.04.2009, 14:50

clock-img

Anonimen

A_S, znana zgodba. Ena moja kolegica je v istem šitu user posted image Na vsak način da ne morejo omogočit skrajšanega delovnega časauser posted image   Za dopust pa no coment user posted image user posted image user posted image   

Kaj pa če prekineš porodniško, greš delat - dopust in potem skoristiš en mesec? Vem, da punse koristijo na tak način, ko čakajo odločbe o podaljšanju porodniške.

clock-img

02.04.2009, 14:52

clock-img

Anonimen

Ja, pol se pa pojdi bockat z delodajalcem , če si upašuser posted image . Banda bandasta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2009, 14:54

clock-img

Anonimen

AS,kaj pa,ce bi se ti kakega odvetnika malo povprasala kako je s tem...ce se ze oni s svojim hvalisajo?Plus,Jerneja uvajas v vrtec....kdaj sploh pricne redno,mogoce bi se lahko se na to sklicevala?
Upam,da ti kdo pomaga in dobis nazaj tistih 22dni.

clock-img

02.04.2009, 14:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A_S, znana zgodba. Ena moja kolegica je v istem šitu user posted image Na vsak način da ne morejo omogočit skrajšanega delovnega časauser posted image   Za dopust pa no coment user posted image user posted image user posted image   

Kaj pa če prekineš porodniško, greš delat - dopust in potem skoristiš en mesec? Vem, da punse koristijo na tak način, ko čakajo odločbe o podaljšanju porodniške.

Samo,tega pa ne razumem.Ce prekine porodnisko,gre delat,koristi dopust...je na istem,edino ce jo preostala porodniska se caka??user posted image

clock-img

02.04.2009, 14:58

clock-img

Anonimen

Samo,tega pa ne razumem.Ce prekine porodnisko,gre delat,koristi dopust...je na istem,edino ce jo preostala porodniska se caka??user posted image

Čak grem poiskt nekaj o tem, vem da RMRM o tem zadnjič pisala.

clock-img

02.04.2009, 14:58

clock-img

Anonimen

user posted image Sloooovkaaaaauser posted image ,prit pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

02.04.2009, 14:59

clock-img

Anonimen

clock-img

02.04.2009, 15:00

clock-img

Anonimen

user posted image Sloooovkaaaaauser posted image ,prit pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2009, 15:01

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pobegnila,al pa ni prevec navdusena nad vzdevkomuser posted image

clock-img

02.04.2009, 15:06

clock-img

Anonimen

Najbrž. Poklič jo z drugim user posted image

clock-img

02.04.2009, 15:08

clock-img

Anonimen

http://www.ringaraja.net/forum/ra_in_podalj%C5%A1anje_porodni%C5%A1ke/m_3762326/tm.htm

Sam tukaj je govora zaradi razvojne ambulante.

Sem prebrala,samo tu je govor o podaljsanju porodniske,zaradi otrok.Ona bi rada koristila lanski dopust.Mah,se kar ne razumem.

Glava me danes boli,pa tko lepo vreme imamo.Mi zgleda sonce skodujeuser posted image user posted image .

clock-img

02.04.2009, 15:09

clock-img

Anonimen

Pri nas pa deeeeeeeeeeeežžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2009, 15:10

clock-img

Anonimen

Najbrž. Poklič jo z drugim user posted image

Naprimer????
Popolna!!!!!!!!,mal se hecam Slovenka,ne zamerit.Mam glavobol,pa se mal izzivljam.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem