writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

24.04.2009, 10:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.04.2009, 10:09

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Staš se je prejle igral s stolom - ga drajsa sem ter tja, kar naenkrat pa bum na glavo. Ga dvignem, on se pa stolove noge tako oklepa kot rešilne bilke.

user posted image user posted image user posted image user posted image  tole si pa kar predstavljam kako je zgledalo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap, samo da on ni user posted image user posted image user posted image delal, ampak user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 10:10

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Čau, midva šibava k Timski

Pa še malce se posladkaj namesto nas, user posted image user posted image user posted image . Pa sonce zrihtajta, ne še več dežja.

clock-img

24.04.2009, 10:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 10:13

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mami mi je lase barvala in mi je malo na sivo potegnilo.. imam po vrhu sive pramene..user posted image Pojma nimam zakaj, barva ista kot zadnjič.

user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 10:15

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

'jutro damice,

kako gre? Mi smo še malce v komi, sva tudi danes bila z Aleksandrom bolj zaspana ... me prav zanima, kakšne vragolije zdajle počne, ko je postal sumljivo tiho user posted image

Evo mal zajtrka
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

24.04.2009, 10:17

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, jo bosta mahnila do Domžal z Aleksandrom? Kako daleč pa je to? Zaenkrat je še deževno in smotano, tudi midve + frendica & sinko bomo očitno notri. Škoda!

Huh, ne vem ... ene 4-5 km ... samo z vremenom pa bolj slabo kaže, ne vem če bova res odpeketala user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

24.04.2009, 10:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 10:42

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Todi: kako si ti dobila regres??? Ali si mislila samo na dragega?

clock-img

24.04.2009, 10:42

clock-img

lidija***

pencil-img

884

dober dan!
gužva 100/huser posted image user posted image

mojcek- ne, dnevne odškodnine ne dobiš, če si na porodniškem, zato jo tudi brezveze plačuješ.user posted image  Škoda, da se nismo o tem že prej pogovarjale.

vreča- naša se tudi takoj postavi, potem pa visi na ograjici kot tak božčekuser posted image , zato sem jo ukinila. No, poizkusila pa sem.

rovarka- naša tudi vstaja, skoz. Samo je mama bolj potopana kotuser posted image

metuljček- ne bi razumela ponudbe v SG- juuser posted image user posted image , če ne bi doživela. Jaz večino stvari kupim v Celovcu-za oblečt, čevlje pa raje v SLO.
Dnevna odškodnina je napisana na polici ŽZ.
Najprej je za primer smrti, potem ponavadi invalidnost+ bolnišnica, kakšni dodatki za smrt v prometni nesreči, nezgodna smrt,težke bolezni, na koncu pa dnevna odškodnina. Če je nisi našla je verjetno nimaš sklenjene. Piše pa npr. 7EUR , 14 EUR, pač odvisno koliko si izbereš. Če te kaj zanima bolj posrobno pošlji na ZS

Jah, moram nehatuser posted image  . Mojca je sitna kot driskauser posted image user posted image . Mogoče pa bo tretji zobuser posted image  Je pa ful smešna ko na veliko žveči samo z dvemauser posted image

Bom probala popoldan kaj pokukat. Uživajte! Sem na 154 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 11:04

clock-img

anikabd

pencil-img

253

ojla

tudi midva s Filipom čakava poštarja. Upam, da bo kmalu prišel. Včeraj je prinesel pošto šele ob 13h uri.

clock-img

24.04.2009, 11:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 11:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 11:45

clock-img

sandrine

pencil-img

108

zivijo cveke!
zopet po doooolgem casu...
Danes smo stari 9mesecevuser posted image  Smo iz posvetovalnice- 76,5cm in 9680g, rastemo ni kaj? Sam zobka pa ni se nobenega, to nas je pa se cisto malo, a ne?
Vse naj, naj za vse, ki raznujete danes!

Celjanke a bo kak cvekec al ne?Kaj pa srecanje julijk???

Vrtec, ja ali ne? ste pristas vrtca, zasebnega varstva,...?Moj kar ni za to, jaz pa bi ga dala septembra...kje in kdaj boste dale svoje user posted image ?

Ostalo pa vas na hitro vsak dan malo preletim...
Mojcek auuuuuuuuu,to je pa moglo boleti user posted image  hitro okrevanje ti zelim user posted image
HD cestitke za posel- super stranuser posted image
3jeM-hvalabogu, da je Lovro ok- je pa moral biti kar sokuser posted image

to se zdaj na hitro spomnem... POZDRAVCEK TUDI ZA VSE OSTALE...

zdaj pa sibam na en giro...se zbiram lokacijo- proti mestu, al v shopping? Ce je katera zunaj in ima cas za kak cvekec naj se javiuser posted image
Umpa daj poklici, ko bos mela cas, te vabim na user posted image , hmmmm...slaba vestuser posted image

clock-img

24.04.2009, 11:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 11:50

clock-img

lex

pencil-img

6532

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mami mi je lase barvala in mi je malo na sivo potegnilo.. imam po vrhu sive pramene..user posted image Pojma nimam zakaj, barva ista kot zadnjič.

se bo izpralo, meni se je zadnjič isto naredilo, pa po enih 2 pranjih ni bilo več razlike

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

24.04.2009, 11:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 12:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 12:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 12:11

clock-img

lex

pencil-img

6532

evo midve sva bili pri dohtarju in po kartoteki sva zaradi podobne (iste) stvari prišli v razmaku 1 meseca in mi je dala fenistil kapljice, ker naj bi imela alergijo. Še posebej ker ji skoz teče iz očk. Torej mami se je rešila alergije in jo prenesla na hčerko user posted image user posted image user posted image user posted image   pa 100000x raje jaz piham pa kiham pa da mi vse teče kot pa pri njej ko je še taka mala pa taka boga ko je skoz zadelana, pa nič ne pomaga. Ma samo da vročina mine (ta naj bi bla pa od zobka) pa da boma tud midve šle malo ven. ker tole se pa meni že noro vleče in se mi ne da več.

rebeca - midve sva bili 1 uro ponoči pokonci pa sem ko bi me tramvaj povozl, tako da vem kako ti je.user posted image

metuljček predvidevam, da si spraševala zakaj ne kupujemo na našem koncu. Nimamo niti INTERSPARA kaj sele kak trgovski center, tukaj v sp. dravski dolini smo pravkar doblili TUŠ, drugače smo morali od Dravograda do Fale (kar je že zelo blizu flower) v avto in ali v SG (kjer je samo mercator in spar) ali pa v MB. niti 1 pametne trgovine ni kjer bi se lahko oblekel oz. so pa so drage za znoret.

tako grem kuhat, pa malo posravit. čeprav bi najraje zavila v spalnico poleg Vite, ampak ------- na evo zdaj pa vem zakaj se mi zeha, grem si po kafe, pa še malo prečekiram RR

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

24.04.2009, 12:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 12:24

clock-img

TODI

pencil-img

1022

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Todi: kako si ti dobila regres??? Ali si mislila samo na dragega?

Ne oba sva hkrati dobila user posted image na isti dan danesuser posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

clock-img

24.04.2009, 12:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.04.2009, 12:36

clock-img

TODI

pencil-img

1022

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Kdo ve kaj je danes?

RD Barbra Streisand user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem