IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Glugluglu: žal mi je za dopust in ne bi bila rada nesramna, ampak a se spomniš, ko sem ti to jaz že v
povedala. Tako ni samo v šolstvu, ampak povsod, da moraš biti kao 6 mesecev v službi. Upam, da se boš kako uspela dogovoriti. Ali si nas samo na foro vrgla?
Nisem na foro vrgla, ja lahko si mi povedala, samo kaj ko so meni takrat v službi rekli, da je ok. So še vsi tam tako mislili do danes in takrat butara nisem šla jaz ZDR-ja gledat, da se prepričam, saj vem, da sem sama kriva, ja, zakon je zakon. Ampak bom še preverila, aja bom jaz našla par porodnic katerim tega prejšnja leta niso upoštevali pri nas.
Tims, če se držijo zakona bo pri tebi enako, če pa malo čez prste pogledajo, potem pa ok.
piše tako, da imaš pravico izrabiti dopust do konca junija, če si v koledarskem letu v katerem je bil le-ta odmerjen delal vsaj 6 mesecev.
Vem, pa da niso nikoli gledali na to, da , če je nekdo bil na primer v enem letu 2 meseca na bolniški, pa potem še 2, pa spet v službi, pa spet 3 mesece v bolniški, Potem pa normalno v službi, ostal mu je dopust in , da ga potem ni smel koristiti v naslednjem letu?. To niso nikoli gledali.