writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009

clock-img

13.06.2009, 20:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TIMON OD YANIE! user posted image   user posted image   user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE TIANA OD TRINITY22, JAKA OD KAJAKE, TIA OD LEOTIE IN LEON OD JANAJE! user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image

Tudi midve želima ostalim slavljencem vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še od mene! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 21:32

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TIMON OD YANIE! user posted image   user posted image   user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE TIANA OD TRINITY22, JAKA OD KAJAKE, TIA OD LEOTIE IN LEON OD JANAJE! user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 21:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
mi imamo super kolke user posted image user posted image user posted image in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo mami in Klara user posted image user posted image

Persida.. kak so se na Anžeta komarčki spravli user posted image user posted image Bogi moj mali bauc.

Kokica.. naša Lija je tud taka tečka bla da joj in tudi iz enakega razloga. Ni spala dovolj in pol zendra in zendra da joj user posted image

clock-img

13.06.2009, 21:44

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Očitno so ti naši mali velikani postali eni veliki tečkoti user posted image .

pupa7 - a ti še maš vedno tako zlatega fanta v kompletu? - al se stanje kaj spreminja?user posted image

clock-img

13.06.2009, 21:45

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

In še malo slik Tjaše:

Le kdo je touser posted image

user posted image

A  mislite, da ji ugaja obroč

user posted image

Jaz sem se skor padlo dol od smeha, ko je take frise pokalauser posted image user posted image user posted image

Vau, kako lepo glavico drži gor. Bravo, Tjaša! user posted image
Ste se že kopali? In kako ji je bilo všeč?

Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala.user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

13.06.2009, 21:47

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Večer, kako ste? Jaz utrujeno da dol padeš..user posted image tamala žaba se je odločila, da ona ne bo več v vozičku user posted image user posted image ko jo dam v vozek se taaak dere da joj. Pa sem do dala v šp. del,da bo videla okoli pa nič ne pomaga. Ko jo imam na rokah je OK, pa si ona ogleduje in to, kak pa jo dam noter pa je konec.
Sem ji že povedala, da mi naj nazaj pošlje tisto ta-pridno Lijo, ki je bila rada v vozičku user posted image user posted image tak da na pošiljko še čakam.user posted image

Sma pa se včeraj hodle kopat v terme in so revico tak krči devali da sem bila že čist obupana. Pol pa še ti tiste ta stare ome pametujejo pa to.. joj kak bi jim lahko v tistem kaj povedala, pa sem se zaradi mame zadržala user posted image .

Sicer pa smo danes imeli zadnje srečanje pred krstom. V soboto ga imamo..user posted image komaj čakam, da damo še to skoz pol pa bo.

cita.. kdaj imaš ti krst. Zdaj nekje ali ne?

clock-img

13.06.2009, 21:48

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? 

clock-img

13.06.2009, 21:51

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

user posted image

Mamina sončkauser posted image .

clock-img

13.06.2009, 21:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

kak sta lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
pa še enako sta oblečena. A to imata že kapice za na morje?? user posted image

clock-img

13.06.2009, 22:04

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

tasi -Kaj ti še mi dihaš? Sem že tiralico za tabo poslala :)

clock-img

13.06.2009, 22:14

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
mi imamo super kolke user posted image user posted image user posted image in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo mami in Klara user posted image user posted image

Persida.. kak so se na Anžeta komarčki spravli user posted image user posted image Bogi moj mali bauc.

Kokica.. naša Lija je tud taka tečka bla da joj in tudi iz enakega razloga. Ni spala dovolj in pol zendra in zendra da joj user posted image

Bogi, bogi...user posted image kako pa jim sploh lahko pomagamo v primeru pikov in še najbolje, da jih sploh preprečimo??? user posted image

Tasa- za ****, ne? Tolažim se s tem, da bo jutri bolje! user posted image

clock-img

13.06.2009, 22:14

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

Čudovita slikica! Zelo lepa sta! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 22:33

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Lahko noč! user posted image

clock-img

13.06.2009, 22:34

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

VSE NAJBOLJŠE!

clock-img

13.06.2009, 22:35

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

V seznamu sem brisala tiste, ki se niti enkrat odkar so rodile niso javile z novimi podatki. Se pravi tiste, ki so imele samo podatke o porodni teži in dolžini.

user posted image , se povsem strinjam. Le prosim te, če vrneš Brinu njegov RD 31.3. user posted image   Pa moja leta tudi lahko izbrišeš user posted image

Pardon. Nisem vidla. Urejeno. user posted image

Hvala user posted image

clock-img

13.06.2009, 22:38

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Dober večer in lahko noč ob enem user posted image
Danes je bil lušten in naporen dan, tako da grem kar spat.

clock-img

13.06.2009, 22:41

clock-img

Anonimen

nekaj mi povejte-avgusta gremo na morje...pa me zanima če mala mus mora imet bodi?ali jo lahko imam v kaki kiklci??ker imajo tak lepe po trgovinah da dol padešuser posted image ...na bodi pa če ji oblečem ji bo vroče...ker itak mislim toliko stvari seboj vzet za njo,da ne vem kam bomo kufer pa voziček in vse to spraviliuser posted image ..pa še 2 otrokauser posted image ...te bo stara 5mesecov ko bomo šli...in nimam več nick leo*tia ker sem pozabila geslo in neke rr piškotke izbrisala..a se da to nazaj naštimat?user posted image

clock-img

13.06.2009, 22:43

clock-img

Anonimen

in seveda čestitke vašim pikecom za "rojstne dneve"user posted image user posted image ,,pa seveda tudi naši mali Tijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2009, 07:20

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

dobro jutro!!!
včeraj se nisem nič javila,ker smo bli pridni pri gradnji naše hiške!user posted image
no za1x samo kleti...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

14.06.2009, 07:21

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

danes pa je tak lep sončen dan da bomo ga verjetno kar zunaj preživeli!user posted image

clock-img

14.06.2009, 07:23

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

sem hotla napisat čestitke pa nimamo nič obhajancev user posted image user posted image

clock-img

14.06.2009, 09:43

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

VSE NAJBOLJŠE!

user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

14.06.2009, 09:45

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? 

Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljšeuser posted image user posted image user posted image Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič.user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 14.6.2009 9:57:27 >

18.3.2009

clock-img

14.06.2009, 09:55

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

lejca, a vsak drug obrok ima AM?

ponavadi dam najprej zizo da jih sprazni potem pa se AM...sam pravkar sem mu dala samo AM novalac ,da vidim ce ga odklanja ker mu ni vsec ..pa sem ugotovila da se ne pritozuje,da vceri ni hotu jest,ker sem mu prej dala caja in je bil sit..eheheheheh..kolko skrbiuser posted image user posted image user posted image

Koliko AM mu pa še daš po dojenju?
In kako veš, da je še lačen? Najbrž se dere? hehe user posted image

Vedn pripravim odvisno od tega kok vidim da se naje na zizi..priblizno..sej pol ce spije tolk kot mu pripravim al pa tud ne..v glavnem da je sit...kak pa vem da je se lacen...vcasih mal pojoka vcasih pa po obcutku, ..ce pa ni lacen pa itak ven cucelj rine tak da ni problema...sam opazovat ga je treba pa mi je kr jasno...ce sem mal zamotena pa cist kamot prezrem kaj mi hoce povedat ..ja pol me pa skrbi ...user posted image

Ja, sej povejo, če jim kaj manjka, a ne? user posted image

clock-img

14.06.2009, 09:55

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala.user posted image user posted image

Kaj pa je z ledvičkami, če lahko vprašam?
Ja, čez kak mesec bomo že poročale o dogodivščinah v morju. user posted image  Ampak Nika še ne drži tako lepo glavice, tak da bomo vidli, kako bo s kopanjem. Drugače se bo pa v bazenčku namakala, pa bo prav tako dobro. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem