ninica23 nobena žavbica ti jih ne bo odstranila, lahko ti pa lepo zgine rdečina, če si po tuširanju lepo pomasiraš še mokro kožo z mandljevim, olivnim ali jojobinim oljem.Tako bojo manj opazne. Ja, pa pomaga tudi, če si med tuširanjem enkrat na teden pomasiraš s tisto grobo rokavico, pol pa seveda na mokro kožo nanest olje, pomasirat in popivnat z brisačo.
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74
vrtec za tiste, ki niste v LJ - sploh dvomim, da ga boste v LJ dobile, ker je politika g. Jankovića, da sprejema samo lj. otroke, da občina pokasira.
Pa še LJ otoci imajo zelo malo možnosti, da so že prvo leto sprejeti. Jaz sem se pozanimala za našega Jakoba že v 3 vrtcih in povsod enak odgovor - vpis za naslednje šolsko leto smo že zamudili (smo se rodili prepozno), v naslednjem letu pa bomo videli. Sicer je pa skoraj v sveh vrtcih ostalo pred vrati zelo veliko otrok.
Ampak to je za znoret!

Kdo pa mi bo plačal razliko v ceni med vrtec in privat varstvom? Mater so nesposobni. Kolikor vem so pred leti zapirali enote v vrtcih, ker je bilo premalo otrok. Potem pa naj jih zdaj nazaj odprejo, pa še manj nezaposlenih bo. Aja, država nima keša. Ja, za kaj pa ga bomo imeli, če ne za otroke. Uf, kako me to razjezi!
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita
tukaj pa zabavam mamico
O glej ga bodočega Julia Iglesiasa

.
nisem upala kej preveč gledat naokrog
he, he, he nena, se vidi, da najina sončka lepo pančkata, ko midve tlele gor po forumu šariva
No, sem vse pocitirala
. Danes sem se spet naučila nekaj novega o Eli: po hranjenju jo je poskušal uspavat oči, seveda ni šlo, je bilo dretje
, pri mamici smo se potem umirili in pazi sede! poslušali medvedka, se ujčkali kakšnih 15 minut, toda ko sem jo hotela prestavit v posteljico, se je zbudila, me na široko gledala in sem jo brez besed mirno položila v posteljico, pokrila, navila medvedka in se gospodična nič ni "bunila". Nekaj minut je še gledala naokoli, umirila pogled (ko se nekam fokusira, točno vem, da bo zelo kmalu zaprla očke) in brez enega jokca sama zaspala. Svašta!
In tako sedaj pridno spi. Najvetrjetneje se bo zbudila okrog 4h, kot danes, saj je 8h max, ki ga vzdrži brez hrane. Ni kaj, pridna je ta naša princeska
. Če le hoče biti.
Grem počasi k dragemu, da se še malo pocartava, mogoče pa celo pade kakšen
. Lepo in mirno noč, pa se tipkamo jutri. Pa en veeeeeeeelik objem
za vaše sladke štručke,
NenaLena
kako gre že tisto: samo en otrok je najlepši in vsaka mama ga ima

. Res smo lahko vse po vrsti ponosne naše krofeke in jagodke. Sam še zmenit se mormo, kdo se bo s kom poročil... imamo dovolj parov pri aprilčkih?
ja nočko vsem tudi od mene, jst moram tud malo pozornosti posvetit svojemu
, mogoče tud midva kej potelovadiva
Bomo očiju povedli, sam bo verjetno čez kak tedn že pozabu!
Sedanja praksa je menda, da se šivi nč kaj posebno se zaščitijo, da se vse lepo na zraku suši. Sam js mu bom vseeno dajala take pombažne flajšterčke gor, ger je to le skrito pod pleničko in naš Jure se včasih pokaka skoraj do popka

, pa nebi rada, da si še kaj okuži.
Glede nakupovalnega vozička - ja, tudi meni se je to že zgodilo, pa ne le enkrat. Sem pa zadnjič imela malecko v vozičku na dvorišču, pa je jokala - ponavadi se umiri, če se gunca vozek, tokrat se pa ni in ni hotela. Pa sem jo vzela ven iz vozička in jo nosila, dokler ni zaspala - ene 10 mnut, pri tem pa pozabila, da ne rabim več naokrog potiskat vozička. Sem se še prav namatrala z eno roko, ker je bila tamala v drugi
Je bila pa tamala danes fejst sitkana. Sicer je veliko spala, sam vmes je bilo pa samo sitnarjenje. Večerno umivanje pa še najhujše - tako se je drla, da sem mislila, da jo bo kar razklalo!
Takega dretja pa še ne, ne vem s čim sem jo tako razjezila. Sploh je nisem mogla umirit. Tulila je tako, da je bila že čisto vijolična, sploh ni zadihala
. Pol je sploh nisem oblekla do konca, sva se kar samo v plenički podojili. Pol se ji je pa še zaletavalo, je spet znorela, no, pol se je pa počasi umirila
. Buča neučakana
. Še dobro, da imam že izkušnje s še enim takim karakterjem, sicer bi me tole čisto iz tira vrglo
PS: Punce, a bi se dalo malo manj citirati, oz. vsaj malo krajšati tele citate, ker je ful neberljivo tole ...
< Sporočilo je popravil krfjolca -- 23.6.2009 21:49:11 >