IZVIRNO SPOROČILO: kpmk
detelja - jst sploh ne štekam tega - da bi se morali vsak dan videt? Halo pa sej so to naši otročki, kaj a oni so tud se vsak dan s svojimi babicami in dedki vidli? Glede nezakonskega pa tko - mi2 sva sicer poročena, ne pa cerkveno in mi dol visi kaj kdo reče. Poročila sva se samo zato ker sva si želela. Jaz imam vse zakramente (obhajilo, birmo....) moj nič in tudi Ian ne bo krščen ker pač nekak to ni za naju in če sem se komu zamerila, žal. Mislim da mora vsak starš ravnat tako kot se njemu zdi, se mi pa dopade ko dajo mamice krstit tako da pohvalno. Vsak ima svoje mnjenje. in mislim da bi ga morali tudi naši starši spoštovati in tudi tvoja tast/tašča. Glavno da si super mami in da imata Majo zelo rada (v kar ne dvomim), ona2 pa se naj zase brigata in naj vama bosta v korist ne v težavo!!! Upam, da se nisem komu zamerila mal sem se razpisala.
ja, stara je bila ful užaljena ker je nisem prosila po porodu da naj sem pride mi pomagat, če pa jaz ne rabim take pomiči, ki me spravlja ob živce in me nervira sicer pa je maja priden otrok pa kaj ko joče kaj bo stara naredila jo bo nosila po rokah in paničarila da naj neki naredim, ker njo srce boli zaradi tega...za ****.....pol pa jo je hčerka prosila, da naj pride v kamnik ,ker neki poleg službe študira moža pa je tudi skoz v službi imata pa 3,5 let staro hčerko in je stara skoraj urmla, daj e morala it pomagat...pa meni je stara sorry tašča bolj v napoto kot v korist, ker kakor ona pove tako mora bit...če glih ej zunaj + 100 stopinj (pretiravam) maja mora imet kapico in jopico in...skoraj kombinizon za smučat

če kaj povem ni ok...zdanjič je rekla, da ko ji bo ponoči slabo ji morava majo pripeljat in da bo takoj ok...če bo crknila pa ne grem z majo ponoči tja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veš moja tašča je taka....oni so najboljša familija, najboljša babi je itd...ona lahko vse obrekuje smao njo ne sme noben, ker je ona oh in sploh...1x mi je držala "mašo" pa glih moja mama prišla pa mi je stara rekla, da naj mami nič ne omenjam, da če bo se meni kaj zgodilo, bodo njo obsodil...sem rekla moja mami vse ve in bo v bodoče tudi vs vedela...pol pa stara meni a lepo od tebe, kao pa sem ji rekla...ko vaša hčera obrekuje svojo taščo vam rit cveti od sreče a jaz pa vas ne smem ali kako? pa je vtihinila...meni se bo zaradi teh dveh zmešalo...res...mogoče jima gre mal v nos, ker se mi z mojimi štekamo in bo maja imela dodatno super babico (mojo mamo) po hčerini strani pa je tašča neka čudna pa se sploh ne zmeni za malo...in tam je potem moja tašča glavna...z druge strani pa ve, da jo jaz ne maram in da imam še mami...ej hvala bogu, da naša nista taka čudaka...
meni se ziher nisi zamerila...prikupila si se mi, ker si na moji strani...imaš kavo v dobrem, ok
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!