IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Punce jaz sem že skoraj fertik...psihično in fizično...res si že noro želim da čimprej minejo ti kritični meseci in si malo opomorem od vsega tega joka, vreščanja in zahtevanja pozornosti.
Ne pozabit da jaz že enega otroka imam, ki pa že več skopraj neve, da ma mamico in je celedneve raje z babico, ker je mami nonstop notri v dojenčku in njegovem joku, plenicah in hranjenju. Groza res...
vem, da ni lahko, ampak probaj ji ti postavit pravila...pri nas je tudi včasih tak dan ko sam neki joka, jamra itd...bi kar cel dan preživela na rokah (kot npr. danes), ampak to ne gre...mi se včasih tako deremo, ampak jaz je nimam skoz na rokah, jo lepo pustim v ležalniku, delam svoje ji govorim itd...če ona misli, da bo kaj z jokom dosegla se žal moti...mama in ati postavljata pravila in ne maja...danes smo šli na sprehod in v eno smer je spala ko ubita, v drugo pa smo se drli ko 1000 srak skup...ampak iz vozička je nisva vzela in čez čas je ugotovila, da se lahko dere kakor želi pa je vseeno v vozičku je pol nehala in zaspala...ko je ful razdražena ji jaz zavrtim kar precej naglas kako klasično glasbo in to jo pomirja...sigurno pa ne gre takoj ko začne jokat na roke..no, sicer pa sedaj že vemo kaj pomeni kateri jok,...ponavadi sam z jokom izsiljuje, kar pa ji po eni strani gre dobro od rok po drugi pa ne...mala lisica je že ugotovila, da če joka brez solz, da ne gre na roke pol pa se najprej dere brez solz pol pa gleda, če jo kdo upošteva in če je ne pol pusti kako solzo, ampak kar tako tudi ne tečejo solze...
vidvi se še dojita??? če ne ni panike...nam je p rekla, da mora od zadnjega obroka minit vsaj 2 uri, da ji prej ne smeva dat mleka...
drugače pa moram potrkat smo ponoči pridni...zaspi nekje ob 19-20, redko kdaj tudi tam ob 21 in spimo tam do 4 pol 5 pol jemo in spimo še tam do pol 7...naj tako tudi ostane...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!