IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Punce jaz sem že skoraj fertik...psihično in fizično...res si že noro želim da čimprej minejo ti kritični meseci in si malo opomorem od vsega tega joka, vreščanja in zahtevanja pozornosti.
Ne pozabit da jaz že enega otroka imam
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Nenalena Sofija nima krčekov, mogoče jih je v dveh mesecih mela 5x, vključno z danes pred spanjem...nevem, ful se rada skrega če ni kaj po njenem in če je zaspana, kar je pa večinoma časa sam pol pa spat ne more. In takrat se dere tak da se skoraj ne zaduši...to jepa skoraj 4x dnevno...ah
Lahko noč!
storkljica ... hvala enako

mi2 imava tudi podobno razliko med otrokoma a ne.. no tko, pri nas ludnica, ker je ta velika bolna in je doma. in seveda zahteva svoje revecek mali, po drugi strani pa je dita, ki ima to svoje specificno dojenje

in tudi jok pred spanjem. Kako pustiti nabrito 2letnico samo v dnevni in it dojit v spalnico, ker dita hoce mir ?? Zraven ne more bit, ker po skace vanjo in se kaj dere... se huj je, da ko dita glih zaspi jo brina po nesreci zbudi - vcasih tud zanalacs

Takrat se mi kar trga od hudga - ker vem, da bo pol se vecji kazin z dito in posledicno manj moznosti za ukvarjanje z brino,... ahhh... in pol imam slabo ves, da se premalo cartam z mojo bubanko, hkrati se bojim, da se dita ne naleze.. zacaran krog. se tolazim s tem, da je bilo pri brini tudi tezko na zacetku, zato pa mi je bilo kasneje z vsakim mesecem lazje, za razliko od mamic, ki so imele "pridne in mirne" otrocke.
Sem se jaz morala svoj loncek jamranja pristavic, kljub tej nehumani uri.. Ampak samo zdaj imam cas - smo pucal noska in cakam, da se stanovanje ornk zlufta. Drugace ko smo zdravi pa delam enko kot krfjoca, malo v varstvo ociju in popokam veliko, da ima mamico smao zase ... Kaj pa ce bi babica malo cuvala sofijo in ti vzela ta veliko, vsaj za 15mindo pol ure?
grem probat nazaj sat, cez eno uro bo verjetno itak budnica..