tinaaja in vse večkrat mamice - Občudujem vas, ker vam znese dojenček in še kakšen razigranček zraven user posted image . Jaz že zdaj komaj pridem do tuša, da pa bi imela še enega dvoletnika, ki bi potreboval moj čas, pozornost, energijo ... težka. Zato vsaka vam čast večkrat mamice! user posted image user posted image user posted image
dita cudezno spi, brina pa je cist fertik

Smo laufal k P, ker se je njeno stanje v eni uri tok poslabsalo.. skratka virusni laringitis al neki tazga... ampak moram pokomentirat tole gor

Ves, ko sva imela samo brino, me je bilo strah, kako bom pedenala dva, ker ze samo z brino je bilo dela za dva

No ampak ko je treba, pac gre. In res je z drugim lazje. In pol jaz tukaj berem o mamicah ala nmagk, janja, pat, L&L, duda, matcar s tremi in vec in dol padam, ker si ne predstavljam se enega otroka kam vklopit

No ce bo vse ok, bo ziher enkrat se eden otrocek, ampak zaenkrat pa hocem vsaj 3 leta razlike med dito in naslednjikom. Jaz imam dost za nekaj casa... Hocem cas zase, za obe pikici, da si privoscimo razne zadeve, gremo mal kruzat okol, v gore, kolesarit,... Pol pa ko malo zajamem sapo, pa akcija.. Verjetno

Sem vcer skoraj dol padla, da mamice 3 in vecih otrok ze razmisljate o naslednjem
tok za danes. drzte pesti, da se tole brinino stanje umiri, predvsem pa da se dita ne naleze. Jutri imava posvetovalnico, cepljenje bo P prestavila.