Dan vsem skupaj!
Ej, mi smo non stop zunaj.
Dopoldan gremo na en dolg sprehod, ko pa začne kurit al se noter igramo ali pa pancamo
. Zvečer pa spet ven
. Čez vikend pa gremo k taščici. To bo za našo tamalo prva doooooooolga tura z avtom (230km). Upam, da bo lepo pancala. V vozičku prav lepo panca, ker se ji ritica trese. Upam, da bo tudi v avtu tako
.
NenaLena, seveda bom kaj naročala preko spleta te copatke. Vendar še ne vem točno kakšne, ker sem pol našla še ne kup strani. Zdaj imam tolko linkov, da še sama ne vem kaj in kako.
.
Za kupončke nč se sekirat.
Se pa priporočam, če ima katera druga kakšne kupončke od DM naj mi jih odstopi, seveda če jih ne rabi. Krema bubchen, fitoval šampon,... Hvala.
Nalini, čestitke za drugo posvetovalnico. Tudi jst sem cepila vendar pri nas je cena 70€. Sem se kar oddahnila, da sem se odločila za cepljenje proti rotavirusu, ko sem slišala SPET iz MB pediatrije, da je 16 mesečna dojenčica s prvotnim rotavirusom in potem drugimi komplikacijami umrla.
. Za pneumokok pa bomo uredili 15.6.
...to je tudi smrtna stvar
Vročina in tekočina, vse mamice, ki dodajate AM ali izključno hranite
z AM, ne pozabite jim dajat tudi čaj ali vodo...da ne bi dehidrirali!!!! Polno dojeni
pa naj ne bi rabili čaja ali vode. Čeprav osebno mislim, da kakšen požirek bi lahko dobili.
Sonček, ej super vaše kopanje, še bolj super pa počitek po njem
Akina, čestitke za rojstvo
Junona, lepo te vsaketoliko videti in brati. Oglasi se še kaj.
Čakam kakšen odgovor