IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
nena:kopanje:meni je P rekla da sedaj naj ga še kopam tko 2-3 na t ,potem poleti k je pa res vroče pa lahko vsak dan k so potni
Vidiš ti to: meni je pa P rekla, da je kopanje obvezno vsak dan. Enkrat na teden namilit, ostale dni pa samo z vodo. Saj poleti se strinjam, da je fajn otročka osvežit, ker tudi ta mali švicajo, toda pozimi vsak dan?
Je pa zanimivo, kako vsaka P reče nekoliko drugače. Svašta.
punce, ni vse sveto, pa tud ce pride iz ust patronazke ali pediatrinje. me smo mamice in materinski cut je nakj zelo mocnega. in ce cutis, da ne bi cesa naredila, potem zna bit tko prav. kopanje definitivno ni potrebno vsak dan, prvic slisim, da je obvezno. je fino z vidika, da ima otrok neko rutino, ampak nujno pa ni. Jaz naso zdaj ponavadi dop kopam, ker imam takrat vec casa kot zvecer dve naenkrat. jo pa kopam nekje vsak drugi dan.
NenaLena - kaksen vozicek imas - ker je tok mamic z vozcki tukaj okoli, da vem, da te ustavim,c e te vidim.
Malamasa spletna trgovina- pediped copatki so fantasticni, starchild tud. samo za kasneje. tudi najmanjse stevilke so zdaj pikcem prevelike.. To je za plazenje, prve korake..
soncek - vidim ticker

in novo oblekico
Tok na hitrco.. zunaj je savnaaaa
Bodite lepo jaz grem pokat ... morje klice