zupi:ja naš čez dan tudi zaspi za kek polh do uro,pol po 2 obrokih za kake 2h ,včas pa tud več,kok ga prime tko pa spi.Jaz ga ne slilim k bo zmatran bo že zaspal
naš je spal prvi teden zraven naju potem sva ga dala pa v košek zdaj pa lepo spi v njem,no razen ta teden ga nekaj sračka ,nevem a mali fakin ve da spim sama ponoč al kaj ,k kr nekaj jamra in noče zaspat v košku sam.Po moje čuti da mami spi sama da ati dela in se bi cartal
brigita.JA VES DAN SEM NEKAJ OKOL skakala ,potem je prišpel še za klimo,šla šem naročit dežnikec za voziček ,pekla princeske,cartala z Aleksom,......
lulček:meni ja P rekla da naj mu ga že sedaj kar po kopanju na rahlo malo dol potegnem koliko gre ,ne preveč in ne na silo da mu ga očistim in da bo potem lažje in boljše šla kožica.
Jaz tko delam .bom pa videla kaj bojo rekli v sredo na posvetovalnici
junona.super za mastitis da ga ni več,da ne uporabljaš dodatka in danes srečno na posvetovalnici.
je pa prava mala frajerka tale vaša žabica Zarika
L&L.:
za tko lepo napredovanje in uživajte še naprej na sončku
cveta:ojej ,počasi se bojo že navadli na našo hrano,jaz sem včeraj jedla soalto in naš je imel krčke, predvčerajšnjim k sem pa jedla pa ne.Nevem ,bom počakala do julija pa potem jedla
štorkljica.čestitke za 1.mesec
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljic
uspavanje čez dan kako otroka efektivno dat spat čez dan? Meni je namreč Sofija do pred nedavnim še fajn pančala čez dan, tudi po 3 ure in še več skupaj, zdaj pa je to ratalo misija nemogoče Kaj delam narobe? OZ. kaj naj sploh delam????
ič ne delaš narobe,pač ne more spat,naš tudi zaspi tko za pol H do uro ,pa potem po dveh obrokih več.Sedaj bojo čedalje več budni