IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
zelenjava in sadje - dojenje ... mamice, ki dojite katero svežo zelenjavo ste poskusile? in kako je odreagiral vaš dojenček na to hrano? .... jaz jem v zmernih količinah zeleno solato brez olja in kisa .... me pa mika paradižnik .... kaj pa kumare?
sadja pa še nisem poskusila svežega .... katero sadje priporočate
nalini, jaz sem do sedaj jedla - jagode, cesnje, paradiznik, kumare, paprika, sampinjoni, malancani, bucke, rukola, zelena solata, strocji fizol, suho sadje ... reakcij v obili pikic ni. zadnjjic sem mislila, da je reagirala na strocji fizil, a zgleda, da ni bilo napenjanje od tega, ker pol bi jo moralo v nedeljo se bolj, pa je bil cisti mir. se vedno ne pijem KM - sem ga ene 10 dni nazaj, pa ni bilo reakcije, sam cez dva dni je imela tako sluz v blatu, da me je ful prestrasilo in ga nisem vec. itak sem se cist navadila in mi je se boljse zdaj vse pit s sojimim mlekom z okusom vanilije.
roke v usta fo goltanca

poznamo .. vcasih lakota, vcasih pa se zdi, kot da jo zobki matrajo..