ma sem res čveka
IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Nik je prvega dobil pri 9 mesecih, pa ni bilo čisto nobenih težav!
Moj vrat in hrbet je danes mogoče malo boljše, dragi me je itak zmasiral, ampak bo verjetno še treba Janja, s križem sem imela pa težave v nosečnosti - ma ti imaš pa izvrsten spomin
Kolk se pa vaši kej slinijo?
a res??? potem pa tud jaz upam na najboljš da ne bo problemov z zobki
za spomin pa ni panike dela sto na uro

.....sej zato sem pisala un post un dan na račun vseh umesnih-..včasih slaba stran da spomin tko dela
proti manci se mi res metka manj slini in to sem pogruntala sedaj k si ti spraševala....sicer nisem imela nikoli slinčkov ker jih ne maram

sam vem da so ble majce skozi neki mokre....hm....ne vem kako to da je pri metki tolk manj sline al pač odvisno od otrok k lučak je napisala da njen podira rekorde
AFNICA MALA

bravo za tvojo pupo in da se ne obremenjujeđ več s številkami ...tudi zate so prišli boljš časi
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
Saj vem, da vas ta post nev nevem koliko zanimal ampak vseeno, moram povedati.
Včera sem bila popoldne v knjižnici. Sposodila sem si tri knjige za brati.
Včeraj proti večeru sem jo začela brati (eno izmed teh treh). Je kao po resničnih dogotkih. Nisem in nisem mogla spustiti te knjige iz rok. Evo v tem trenutku je že prebrana. 254 strani od včeraj zvečer do sedaj. No pa zdaj veste, kak je bila napeta knjiga, ki sem jo brala.
Izpoved iz harema je naslov knjige. Morda ste jo brale, morda ne. Ne vem. Vem pa to, da sem se tako vživela v njo, da sem na koncu jokala, ko sem prebrala knjigo.
To je to, kar sem vam hotela zaupati.
Lep dan vam želim.
Goga
a knjigo si brala

me pa smo milslile da si spet sam full full

ker si bla bolna tolk časa pa si mogla vse za nazaj nadoknadit

.............
evo zgodbica za
manco, nika pa neli