No tole sem pisala pred 15...pa je nekaj internet zablokiral, popravljat se mi pa ne da....
Dan,
nekaj me internet zeza...vmes pa skeniram diase iz Vietnama...za te mi je zmanjkalo časa med porodniško
lonja hvala za prijetne obisk in dobrote...sem se danes sladkala ob kavi

Bo treba ob priliki ponovit...v četretk piknik najbrž odpade...glede na vremensko napoved in bo prestavljen na en poletni vikend...bomo pazili, da ne bo šlo navzkriž s tvojim RD vikendom...
izabela upam, da se vreme popravi in boste vsi uživali na morju. Ampak tole je pa mrcina, kar ti sprehajaš naokrog...upam, da je ubogljiv in dobro vzgojen
janjan čestitke Domnu za samostojne korake...zdaj se bosta pa z Janom še lažje podila naokrog
sonček balonček lepo, da si nas našla, ti verjamem, da ti zmanjkuje časa....meni je tole zadnji tedne totalni luksuz, ko sem sama doma na dopustu...škoda samo, da je vreme tako gnilo...tako da ne morem koelsarit...Upam, da je Lara po operaciji žrelnice dobro in da se vam vnetja ušses ne ponavljajo več...jaz upam, da jih bo Matic tudi kmalu preprastel...zaenkrat bo pa na zaščiti z AB, pa cepila sem ga proti pnevmokokom, tako da upam, da bo septembra v vrtcu nekako šlo...
ac čestitke Maji za polletnico z zamudo

, čas kar hitro teče ja...no ja so pa najlepši meseci še pred vama, pa uživancija na morju...upam, da bo vreme kmalu spet boljše za morsko uživancijo...ti pa verjamem, da te je skroaj kap, ko si našla odprta vrata na avtu...
HIMH upam, da te troizmenski ritem dela ne muči prehudo...držim pesti, da najdeš kakšno službo z bolj normalni delovnim časom...
Nič...poskeniram še 4 diase in grem po M&M...ostane mi še približno 800 diasov

, bo treba še kakšen takšen dopust na izi, da bom to poskenirala...da o tem, da me čaka poln stroj perila za obest niti ne izgubljam besed...