Dobro jutro!
Ena velika
za vse!
Juhuhu, počitnice so tu
! No, otrok ni več, jaz pa z dopustom začnem 14. julija.
Beti se vsem zelo lepo zahvaljuje za lepe želje ob rojstem dnevu. Praznovali še nismo, ker smo zboleli. Najprej pradedek za pljučnico, potem babi z angino v kombinaciji z bonhitisom in vnetjem ušes, nato B&B, v vrtcu razsaja škrlatinka
Beti ima "samo" virozo, Bini pa je povzročila dihalno stisko, dobila medrol, stalno kontrolo in terapijo z Ventolinom in Flixotidom. Kašlja 100/h, bruha sluz s koščki gnoja
No, v ponedeljek ima kontrolo, v torek pregled pri alergologu. Jaz pa sem prestrašena tako, da sploh ne morem povedat. Prijateljičina hčerka, ki je Binina prijateljica in alergik, doživela že drugi anafilaktični šok in kljub temu, da je bila zdravnica zraven ji ni znala pomagat
Še dobro, da imamo mame tako močan instinkt, ker drugače ne vem, če bi jo rešili
lonja: me smo od srede spet same in jaz na kompenzaciji ker nimam varstva za Beti, tako da bomo najbrž cele dneve fraj

. Če boste za kakšno druženje le povej. Beti sprašuje kdaj preide Ajda in ji Bina pove, da čuva svojo sestrico
mml: v torek si greva z Bino ogledat novo pediatrijo. Upam, da si si te dneve kaj odpočila, da si si vzela čas tudi samo zase. Če boste za kakšno razgrajalno popolde pa le povejte. Če dežuje lahko skačemo po lužah, drugače pa je prostora dovolj.

Beti je vpisana v vrtec. Sedaj pa čakamo, če bo sprejeta v isto skupino. A gre Matic septembra v vrtec? Na podelitvi si bila pa najlepša in za nas tudi najboljša!
izabela_: joj, kako sem vesela, da ti je bolje. Le uživaj. Ime je pa tudi meni všeč.

Kako napreduje projekt hiška? A veš, da pogrešam tvoje lepe fotke?
tinas:

za dopust. Jaz bi tudi.

za dogajanja v hiški. Mi imamo vse stene bele in Binina velika želja je, da bi imela vsaj eno modro. Je še vedno pod vplivom Zvezdice zaspanke
Nana Liza: A gremo letos tudi v ZOO? Res se že zelo dolgo nismo videli. Kako je z vrtcem? A res ni možno, da bi imela oba na isti enoti? Držim pesti. Pa vaša hiška?
šnucika: joj, kakšni urniki. Še dobro, da ne prespiš v službi. Mi smo tudi neprevečponosni lastniki plesni

Joj, kako pogrešam pasje sprehode.
NRMM: vse naj naj Maši za 2. rojstni dan. Najbrž ste lepo praznovali. Mi gremo čez 14. dni na Ugljan. Letos v apartma, šotor bo še malce počakal. Kdaj pa vi? A bosta M&M čez poletje v vrtcu?
ac: upam, da ste zdravi, da uživate. Kdaj spet odrinete na morje?
HIMH: a ni variante, da dobiš kakšne bol humane termine? Kako je Hana in njene alergije?
sonček balonček: a Lara in Maruša že spita v novi sobici? Nas boš razveselila s kakšnimi fotkami?
jan jan:

za Domnove korake, še malo pa bo za puncami tekal

, vse naj naj tudi za 1. rojstni dan, sicer z zamudo, vendar nič manj iz srca.
pegica: a bodo kake super fotke? Še malo pa bo konec. Držim pesti, da bo šlo vse po tvojih načrtih.
Upam, da nisem česa pozabila.
En barjanski pozdravček