Dobro jutro, dober dan!
Se javljam izpod barjanskih meglic
Punce: najlepša hvala za vse vaše lepe želje, sem zelo vesela, ko se spomnite name
Stanje: trenutno samohranilka na bolniški (obe doma
) , smo že štartali z laringitisom Beti, Bina pa ji sledi s svojim oteženim dihanjem...
Vikend na Rogli: a gre še katera? A greva z NRMM spet sami
? Glede na moj letošnji urnik v službi, bi mi mogoče pasala tudi družba mojih princesk. Torej, kakšno je vaše mnenje? Gremo same? Gremo v družinski postavi? Kakšni so vaši predlogi?
Abonma: še vedno zbiram interesente
pegica1: pa saj veš, da boš na zagovoru enkratna

, jaz sploh ne dvomim.
mml: a ste se imeli lepo? Saj se lahko malo javiš.
ac: bo treba večkrat ponovit, da dobiš kondicijo
jan jan: najbž si utrujena od vikenda, pa ne prideš do besede

, bodite zdravi!
šnucika: sem našla eno društvo
Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije , me prav zanima kakšne nasvete lahko dobim. Trenutno je Bina zopet na Ventolinu in povečani dozi Flixotida

, na o napadih kašlja ne govorim. Držim pesti, da kmalu zopet koristiš proste dni, da se tudi tvojemu zdravje porihta.
Nana Liza:

za vrtec. A sta na isti lokaciji? Mi smo z vrtcem zelo zadovoljni, saj imajo novo vzgojiteljico, ki pri vsakemu opazi, kaj potrebuje, oz. na katerem področju potrebuje pomoč, spodbudo...
NRMM: se ti zopet pridružujem v samohranilstvu

, me smo ga pa poslale še dlje- v Teheran in baje pride v sredo nazaj. Sicer je bil pa on ta vikend samohranilec ker sem jaz ušla v 5terre

Rezultat je pa viden- kadar mame ni doma...
lonja: a ste preživele? Ja, je kar hudo, če nas razvajajo in so veliko doma, potem pa odletijo

. Mi imamo kar Aquamaris, ki ga pridno polnimo s fiziološko raztopino. Imamo kar litrsko, ker jo res veliko porabimo. Sem pa vesela, da mi je sodelavka povedala, da se da steklenička pod določenim kotom odpret in ponovno napolnit

. Močno priporočam

. Prijateljica pa ima posebno tehniko spiranja nosa, ki so ji ga pokazali na kliniki, ker je imel sin kar naprej vneta ušesa. Daj javi se kaj!
tinas:

za selitev. Najbrž zelo uživate. A v LJ pa nič več ne pridete? A veš, da se že zelo elo dolgo nismo videli?
cuma: pa saj se lahko kaj javiš
HIMH: upam, dasi vse pospravila in speglala

Joj, te tvoji urniki

. Ima pa Hana res manekenske mere.
Najbrž sem kaj pozabila, pa kaj ko megle tko dol pritiska
Pozdravček izpod bele oddeje