Čer,
sem že v službi pisala, pa je moj računalnik zablokiral in po tem se mi ni dalo več pisati...no računalnik je pisal nekaj o pomanjkanju virtualnega spomina...je pa res, da je kišta stara že skoraj 10 let in nujno potrebujem novo, samo kaj ko naši ekonomisti nimajo nobenga posluha do takšnih potreb...sem že rekla, da si bom sama kupila računalnik za v službo, kar je pa tudi malo bedasto...
pegicačestitke še enkrat za uspešen zagovor
, ste pa dobro proslavili zadevo
Manca ima na plavanju neoprensko obleko, tako da tehle fizeljčkov v bazenu ne zebe. Najprej imajo ogrevanje in telovadbo na suhem, po tem jih oblečejo v neoprenska oblačila in gredo dalje čofotat v vodo...
Danes je bila pa na telovadbi, ki jo je pogrešala celo poletje...
...aja...v petek imam predavanje od 9.40 do 10. v hotelu Habakuk, po tem počakam do pavze ob 10.30 in sem gotova...tako da pegica in ostale Štajerke, če imate čas, se lahko dogovorimo za kakšno hitro kavo, če me boste znale navigirat po MB...bom vzela s sabo GPS...
lonja moške bova pa že prepričali
...saj veš...pametnejši popusti
, samo vztrajen je treba biti, pa zadevo speljat tako, da so prepričani, da so sami prišli do tega
. Kaj je zdaj z lutkovnim gledaiščem?
tinas mi se selimo (če bo vse po sreči) samo iz b v a
, tako da bodo samo eni novi sosedje v bloku
, nam je tukaj preveč všeč. Samo stanovanje je malo majhno in na bo tehle dodatnih 20 m2 prišlo zelo prav...
Nana Liza očitno se ta teden ne bomo dobile na kofetkanju...no pa naslednji teden
. Po tem lahko pa začnemo razmišljati o decembrski rojstnodnevni zabavi za naše frklje in frkovčke...
...kar se oktobrskega vikenda na Rogli tiče...jaz bolj težko...en vikend sem na enem izobraževanju, po tem delam en petek do 20. in po tem je tu že zadnji oktobrski vikend, ki pa tudi ni najbolj primeren...
...sicer sem pa slabe volje, ker je Matic zbolel...že zjutraj se nama je zdel malo topel, ampak nič posebnega, ko sem prišla po njega, so mi pa povedali, da je pojedel jogurt in kruh in malo bruhnil...no doma je imel pa po tem 37°C vročine, ki je narasla do 38°C, prejle je pa še enkrat bruhal...
...še dobro, da je danes tukaj moja mama, tako da bo kar ostala in jutri čuvala Matica, ker imam jaz v službi norišnico...
Hmmmm...mislim, da se je RR malo zmešalo...
< Sporočilo je popravil mml -- 30.9.2009 20:09:28 >