Jutro
Mislim, da bo danes v Lj prav lep dan! Upam, da tudi na Dolenjskem, ker potujeva dol pogledat
Živjo pikica
Lepo, da si se oglasila
lejla969, upam, da se kmalu umirijo te slabosti
Držim pesti!
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
A vas kaj boli oz. kakšne znake imate?
Živjo nincrli

Mene vsake toliko res malo boli, samo povsod piše, da je to čisto normalno, ker se maternica razteza. Tako da se ne sekiram preveč. So me pa joški spet začel malo bolj bolet, pa kaj čmo. Mozoljkoti so malo boljš, slabo mi več ni, ponoči lulam samo še 1x ali 2x (juhu!!!!). Libido je spet nazaj, tako da se mi spet

skoraj tako, kot včasih

Sam so pa tudi mene malo napadle gljivice

Sem pa zaenkrat samo na kremici, upam, da ne bo huje oz. da bo to pomagalo.
Glede
kalcija je verjetno možno, da ti ga kaj manjka. Samo če ješ kake dodatke in piješ mleko pa ješ jogurte in sir, ne bi smelo biti težav. Mogoče malo pojačaj mlečne stavri, pa boš videla, če bo kaj bolje.
Juhu
Boka, čestitam za fino NS

Lepo se mej na dopustu
Hana76, meni se tudi
trebušček že kar vidi

Na začetku se mi je zdelo, da ga je ven vrglo zato, ker sem bila ful zaprta, samo zdaj pa vem, da ni samo od tega, ker kar pridno raste. Bom potem prilimala kako slikico.
Utrogestan se jemlje nekje do 13. tedna, potem se ga pa v parih dneh postopno ukine. Sicer ga ne jemljem, sam pa brala o o tem.
Na
dopust pa midva po novem verjetno ne greva

Malo zaradi €, predvsem pa zato, da bo moj imel čas, da uredi stvari za faks, da čim prej konča vse skupaj. Drugače je v službi od 6h do 18h in ni šans, da bi še kaj za faks naredil. Tako bo pa frej. Bova šla pa na kak izlet ali kaj takega.