Živjo punce in pozdravljena, reni70
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
jaz sem tudi v 16t pa nobene črte nimam, a pojavi se vsem?
Ne, črto imajo samo nekatere. Ponavadi tiste, ki so že tako temnejše oz. jim pigment fino reagira na sonček

Z mano in črto torej verjetno ne bo nič, ker sem kot jogurt

Pa bi jo kr mela... Mi je fina.
Z
glivicami in kopanjem je stvar taka, da ni težava v tem, da bi glivice "staknil" v bazenu. Nožnica jih je normalno ves čas polna, samo so v ravnotežju z ostalo mikrofloro (mimogrede - povprečen odrasel človek ima v prebavilih za cca 4kg mikroorganizmov, brez katerih niti ne b mogel živeti). Bazen sam prispeva samo klor in vlago, zaradi katerih se to ravnovesje poruši in glivice se preveč namnožijo. Vlaga je pa tudi od jezer in morja. Pri tem pomaga tudi stres in veliko OH v prehrani. V nosečnosti pa k rušenju ravnovesja prispeva tudi povečana raven progesterona. Nekatere imamo pač to smolo, da smo že tako bolj nagnjene k temu in v nosečnosti se stavr nič ne poboljša, samo poslabša, tako da se bom kar lepo pazila, dokler sem še kar ok in mi že samo kremica pomaga
sisi77, baje je res malo več alergij med nosečnostjo, tudi na snovi, ki so sicer čisto ok. Drugače so pa antihistaminiki tudi v nosečnosti dovoljeni, tako da ni sile. Držim pesti, da bo bolje že predno greš do zdravnice oz. da ti potem sploh ne bo treba iti
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka
ojla! se vam malo javim juti bo točno 14t in sem ugotovila da me skoraj vse kavbojke tišijo v pasu... zato bi prosila če ma katera kakšen predlog kje bi kupila nosečniške hlače?
tinncyka, ne vem kako je s H&M in C&A v vašem koncu, tukaj v Lj sta na Rudniku tudi s kolekcijo za nosečke in so hlače res ok, pa tudi drage niso. Drugače sem pa slišala (sama še nisem pogledala), da imajo v Pikapolonici lepe hlače za nosečke. Jaz sem si danes tudi hotela kupit kake kavbojke za nosečke, pa nisem našla nič pametnega oz. se jih bojim kupit, ker ne vem, koliko se bom še razlezla

Bom počakala do jeseni, za zdaj imam bolj športne hlače in pajkice pa bo kr šlo, glede na vreme
Drugače pa mi2 zdaj

kot prej, hvala bogu se mi je vrnil apetit do fiskulture

Tista dva tedna, ko mi je gin. svetovala da raje ne, sta bila pa obupna, kljub temu, da mi je bilo bistveno manj do akcije kot sicer. Do zdaj sva mela samo 1x tako dolgo pavzo, pa še takrat se nisva niti videla, zdaj sva bla pa ves čas skupaj

Za enkrat nisva delala še nobenih prilagoditev, nama gre po starem kar ok