Glede gripe sem se precej pomirila, sem v Mladini prebrala ta intervju:
http://www.mladina.si/tednik/200930/hrepenenje_po_pandemiji
... pa še par drugih stvari. Več kot to, da se izogibam ljudem, ki so ravno pripotovali in velikim gnečam ter da si malo bolj umivam roke, tako ali tako ne morem narediti. Nekako je moja zaskrbljenost dosegla svoj vrh, preden smo šli na morje, potem mi je blo pa z vsakim dnem lažje. Nič, kar bo bo. Kupila sem razkuževalno milo za roke za v kopalnico in za v torbico tako razkužilo kot ga imajo po ZD, tako da se za enkrat počutim dokaj varno.
Polho, čestitam za poroko
glede kil: na morju sem bila požrešna za umret, ampak res, nonstop sem nekaj mlela, pa ne ravno zdravo hrano. Sem mela občutek, da bo najmanj +5kg, pa sem danes zjutraj ugotovila, da sem jih pridelala "samo" +2 od zadnjega tehtanja na domači vagi, to je torej skupaj +4. Se mi pa to vseeno zdi malo preveč, tako da bom morala začeti bolj paziti oz. se malo bolj upreti napadom požrešnosti
včasih sem spila vsaj 3 kave na dan, res sem jo imela rada. Potem na začetku nosečnosti se mi je prav upirala
. Zdaj je pa tako, da si jo zaželim recimo 1x ali 2x na teden in jo takrat tudi spijem, ampak enostavno več ne uživam toliko ob njej. Ni mi več tako fina, nimam pojma, zakaj
Mi manjka tisti občutek guštanja ob kavi. Sicer pa nosečnica lahko spije do 2 kavi na dan brez težav. Pazite samo, če imate težave z železom, da jo ne pijete takoj po obroku (ali med
), ker kofein zavira absorbcijo železa (isto torej velja tudi za kokakolo).
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
tole je pa Zoja, mala navihanka
Ooooooo, super lušna gospodična

Ma tak navihan pogled, super je
Pozdravljena,
zmajčica
Juhu, belokranjka

Jaz sem sicer večino časa v Lj, drugače sem pa iz okolice Nm in mam tudi ginekologinjo v ZD Nm. Rodila bom pa jaz vseeno v Lj, ker me je groza naše porodnišnice. Toliko napak, površnosti in nepotrebnih zapletov...
glede
osjih pikov - baje je treba takoj po piku mesto segrevat, ne hladit. Tako je rekla ena biologinja na dnevniku, ko so meli reportažo o tem, da jih je letos ful. Vročina naj bi nevtralizirala strup in tako dolgoročno omilila bolečine in otekanje, hladni obkladki pa pomagajo samo začasno in nimajo učinka na strup. Uf, upam, da mi ne bo treba kaj kmalu sprobavati tega, če ima prav
KiA, na plaži so prodniki v velikosti do 10cm, kar je meni idealno. Voda je super fina, čista in ravno prav topla. Ob plaži so povsod borovci, res usper. Bom dala fotko gor