Punce, jaz sem tudi že skoraj redno čutila brcike (predvsem med tednom, v službi, za mizo ali pa v avtu med dolgo vožnjo domov), doma čez vikend pa tamala poskrbi da nimam časa biti na miru, tako da sem vedno (no, 2x do zdaj) komaj čakala ponedeljka, da jih bom spet čutila, ta teden pa jih skoraj ne čutim, morda neke mehurčke, ampak bolj medlo je vse skupaj, tako da tudi mene skrbi... Sem se pa zadnje čase precej zredila (preveč!), imam spet nenormalen apetit, in se tolažim, da je mogoče to vzrok, da manj čutim gibe. Naslednji teden imam pregled, pa upam, da se takrat prepričam, da je vse OK z bebico.
Grahek85, v moji prejšnji nosečnosti otrokovih brcik ni čutil nihče razen mene, ponavadi je tamala na hitro pobrcala in ni imela dolgih seans, pa še posteljico sem imela spredaj in nekaj preveč oblog
, zato moj
ni nikoli uspel ujeti gibov. No, pa tudi kaj so to boleče brcike nisem izkusila, tako da je vsaka stvar za nekaj dobra. Upam, da bo tokrat več sreče, že zaradi tamale, če ne zaradi atija. Se ji je pa proti koncu nosečnosti ful kolcalo, enkrat sem jih sredi noči naštela prek 70.
Trebuščki. Moj tudi ni lep, tudi že prejšnjič ni bil, ampak ga pač ne bom pretirano razkazovala, važno da notri raste eno prelepo in zdravo bitjece. Ker sem dolgo časa imela kar precej kg preveč, so se zdaj tiste maščobne celice na trebuhu, ki sem jih pred leti uspela izstradati, veselo napihnile in imam trebuh kot kak debeluh in ne kot nosečnica. Amapk dobra novica je, da sem po porodu spet prišla na stare kg in upam, da bo tudi tokrat tako. Pa tudi svojega maksimuma pred nosečnostjo v nosečnosti nisem dosegla, tako da sem bila - kar se kg tiče - kar zadovoljna.
Mi komaj čakamo, da jo naslednji teden malo na morje popihamo, nismo bili še nič na dopustu, upam da nam poletje ne pobegne...