IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Pozdravljene po dveh tednih, mi smo nazaj iz dopusta, pa ni bilo ravno najbolj fajn, en kup slabih novic nas je tam doletelo, tako da si tega dopusta nebom zapomnila v najlepšem spominu.
Bo naslednje leto bolš, nič se sekirat

Jst sem mela tudi bolj tako tako dopust, se je par stvari izkazalo v precej drugačni luči. Potem pa poti nazaj več ni, tako da si bom jaz tudi letošnji dopust zapomnila za dolgo dolgo časa, pa tudi če ne bi hotla... Kaj čmo.
Iz mojih
prsi še nič ne curlja, so samo za številko večje. No ja, skoraj za dve. Sem nekej vmes. Iz kjer sem štartala, lahko še malo "pokvasajo"

Me pa nekaj zanima... A mate ve tudi bradavice oz. avreole večino časa napihnjene in zelo mehke? Na vseh fotkah pri člankih o dojenju majo ženske bradavice kot ruske oddajnike, moje so pa vse take mehke
Ah ja, nisem nič napisala,
brcike pa tudi jaz vsak dan bolj čutim

Zdaj že lovim kak ma ritem, je bolj večerni. Pa če se jaz kaj fino smejem, ma ful akcijo

aja, ko smo že pri tem - sem bla enkrat pred ogledalom samo v gatkah in me je moj nekaj ful v smeh spravil. Slučajno sem pogledala v bauhita ko sem se smejala in me je skoraj kap, kako ga premetava

ni čudno, da mali ful brca
sisi, jaz sem tudi šele čez nekaj časa dojela, da je to to, pa tudi vsak dan je močnejše, tako da nič skrbet, saj bo. Maš pa še veliko časa, tako da se nič ne mudi
Folno jaz jem vsake toliko. V bistvu pojem po en Elevit na vsak drug ali tretji dan, vsak dan pa več ne, pa še to predvsem zaradi vitaminov in železa, ne zaradi folne. Je pač zraven
U, ja, moj
križ je pa tudi vsak dan slabše. Sem mamiki opisala, kaj se dogaja, pa da mi je huje ko se vstanem in če veliko stojim. Pa je bla čisto kisla v obraz in rekla, da je za to pa res upala, da ne bom "pojerbala", je njo enako. Je pa to baje išias. Pa malo bolj so mi začele noge zatekat, ampak to verjetno zaradi vročine.
o,
tinncyka, samo da je vse ok

Pa buši je odspredaj ful mojmu podoben, tebi je tudi popek narazen zlezel
Drugače sem pa razmišljala zadnjič, da mi je pa res fino bit nosečka

Grejo kake ženske mimo in se kar nasmejejo, pa vsi so ful prijazni

Stare tete na troli me več ne gledajo postrani, če se usedem, pa zmeraj dobim neke ogromne porcije hrane

Pa lahko sem malo bolj zoprna pa biči (

) pa mi noben nič ne zameri

juhuhu