IZVIRNO SPOROČILO: lesk80
Pa so nama vkradli torbico v kateri je bila krema za sončenje (ma naj se maže revež
), 200 kun (pa naj še ima za par pirov) in 2 telefona z vsemi posnetki na morju, med tem ko smo se šli ohladit v vodo! Banda prokleta!!! Za telefona bi pa ga moj ljubi raztrgal, če bi ga dobil.
Ajej... Ful bed! Jaz pa moj mama ful fajne telefone in bi bla zlo

če bi jih ukradli, ker bi rabla še celo leto čakat na kako akcijo pr mobitelu ob podaljšanju pogodbe
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
Me pa nekaj zanima... A mate ve tudi bradavice oz. avreole večino časa napihnjene in zelo mehke? Na vseh fotkah pri člankih o dojenju majo ženske bradavice kot ruske oddajnike, moje so pa vse take mehke
Moje so ogromne, temne in mehke

torej članki lažejo
Jaz pa mam en drug blem, pravzaprav niti ni tak blem sam pač preobrat v življenju... Moj bo verjetno dobil zaposlitev v nek in kar pomeni, da se boma mogla preselit far far away in je mene tolk strah. Saj nimam kaj proti Dolenjski sam, ko nobenga od tam ne poznam, v službo še lep čas ne bom šla (mam še 2 leti faksa al pa tri, če še eno leto več statusa izkoristim), da bi imela družbo, menjat bom mogla ginekologa( seveda ne pred rojstvom

), zdravnika, zobozdravnika... Starši bojo daleč in jaz bom večina sama z

. Saj mu privoščim, da dobi tam službo si je res skoz cel študij želel ampak sem potihem vseeno upala, da boma ostala kje pri MB. Pa saj nikol nisem bla navezana na dom ali kaj, sem že od 14 leta od doma (dijaški dom, študentski, privat...) sam zdaj, ko bo dojenček bi bilo res super, da bi imela pomoč in družbo. Ma mogoče me homoni tud malo dajejo
Saj vem, da slovenija je majhna, da si hitro iz enga konca na drugega, sam je razlika a je vožnje pol ure al pa 2 uri...
Danes imam morfologijo, upam da bomo videli
Aja a na glukozni test moramo vse? Ker ena je enkrat rekla, da sam nekatere dajo